Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеЖули идвайте още сега!Колко е тя София от Варна два пъти газ и сте тук!
Наздраве!
Специални поздрави и наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧестито на всички празнуващи.
Ракия със салата домати и краставици, с много сирене, после цаца с ледена бира... Нека да идва края на света...
Наздраве.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Сватко, ние ще сме от онези 200 000 ли, колко бяха... Тихомир нали каза, че алкохола и леката дрога били без пари... Дрогата не ме вълнува, ама ако има тригодишна кайсиева, студена бира и 18 годишни мечки...
Наздраве сватко братко.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСватко, ние ще сме от онези 200 000 ли, колко бяха... Тихомир нали каза, че алкохола и леката дрога били без пари... Дрогата не ме вълнува, ама ако има тригодишна кайсиева, студена бира и 18 годишни мечки...
Наздраве сватко братко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеДа мра ли бре,серсемино?!А наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеКое бе малък?
Наздраве на ситеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Че аз кога съм крил, че харесвам мечки? Руси, черни, само да не изглеждат като мечки... До 60-65 кила най-много
С красиви очи и други неща...
Айде стига, че може да го прочете някой който не трябва. Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧе аз кога съм крил, че харесвам мечки? Руси, черни, само да не изглеждат като мечки... До 60-65 кила най-много
С красиви очи и други неща...
Айде стига, че може да го прочете някой който не трябва. Наздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАбе да са рунтави и да черпят! Наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеРунтави?!!!Бляк...Аз си падам по голи охлювчета...А наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар