Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Мале, теб те изпуснах.Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеЖули идвайте още сега!Колко е тя София от Варна два пъти газ и сте тук!
Наздраве!
Специални поздрави и наздраве!
Коментар
-
Да мра ли бре,серсемино?!А наздраве!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧестито на всички празнуващи.
Ракия със салата домати и краставици, с много сирене, после цаца с ледена бира... Нека да идва края на света...
Наздраве.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Сватко, ние ще сме от онези 200 000 ли, колко бяха... Тихомир нали каза, че алкохола и леката дрога били без пари... Дрогата не ме вълнува, ама ако има тригодишна кайсиева, студена бира и 18 годишни мечки...
Наздраве сватко братко.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Призна си, а? : -))))Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСватко, ние ще сме от онези 200 000 ли, колко бяха... Тихомир нали каза, че алкохола и леката дрога били без пари... Дрогата не ме вълнува, ама ако има тригодишна кайсиева, студена бира и 18 годишни мечки...
Наздраве сватко братко.
Коментар
-
Наздраве, Дънкан! Наздраве на всички!Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеДа мра ли бре,серсемино?!А наздраве!
Коментар
-
Е как кое ?!? За мечките разбира сеПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеКое бе малък?
Наздраве на ситеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Че аз кога съм крил, че харесвам мечки? Руси, черни, само да не изглеждат като мечки... До 60-65 кила най-много

С красиви очи и други неща...
Айде стига, че може да го прочете някой който не трябва. Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Абе да са рунтави и да черпят! Наздраве!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧе аз кога съм крил, че харесвам мечки? Руси, черни, само да не изглеждат като мечки... До 60-65 кила най-много

С красиви очи и други неща...
Айде стига, че може да го прочете някой който не трябва. Наздраве.
Коментар
-
Рунтави?!!!Бляк...Аз си падам по голи охлювчета...А наздраве!Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАбе да са рунтави и да черпят! Наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Чакай сега! Тикъде се буташ? Калчища си требат! Наздраве!Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеРунтави?!!!Бляк...Аз си падам по голи охлювчета...А наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар