Те мечтите са безплатни. Ама болезнени ако ги види някоя с точилка...
Моята на може да точи(разбирай-унас няма точилка), та затова съм толкова смел в писанията си.
Наздраве.
Аз съм задрямал на стола, лапетиите ми се смеят, един водещ се пеняви по телевизора, а аз се оглеждам като пръднал заек в люцерна Като ме събудят внеазно така става...
Та май е време да си лягам, че станах за смях на младите. Имам последна глътка вино, изпивам я, и си лягам.
Последно наздраве и лека нощ.
Ако все още някой е останал буден, нека с него да отлеем от чашите малко, в памет на баба ми, която почина днес (т.е. вчера). Нека почива в мир.
Пък на всички ни пожелавам, да имаме възможността да доживеем поне до нейните 87 години.
Ако все още някой е останал буден, нека с него да отлеем от чашите малко, в памет на баба ми, която почина днес (т.е. вчера). Нека почива в мир.
Пък на всички ни пожелавам, да имаме възможността да доживеем поне до нейните 87 години.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
С огромен риКс да ми излезе име на пиянище, аз започнах преди час. Днес поработих яко. Утре ме чака същото. Та, тая вечер трябва да си легна раничко.
А наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар