Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
    Споко. И баклава ще навием и доста агънца сме изпекли. Миналата година Косьо премести пеща и сега е още по- добра. Вече нямам търпение да дойде 6 май. Наздраве на всички!
    Има-няма месец...ей го къде е
    И ако Тишо се навие, може да минем да го вземем...крайно време е да се видим
    Наздраве!

Коментар

Цвете, само да има Ягне, аз ще го направя. Ма като гледам как върви организацията-няма да има. Ще си караме на пържоли от магазина.
      Айде бе, давайте да съберем пари и да купим едно агне.
      Понеже никой не се наема с организацията да се наема аз...
      Нека да се преброим(отново) и който иска да дойде и да яде агън да си вдигне ръката. Ще сметнем по колко трябва да съберем, аз ще събирам парите(щото никой не се наема), ще намерим агне(ко питате мен яре е по-добре), и ще си ги изхардафушкаме с кеф на гергьовден.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Марто, Косьо каза, че няма да пече агне ако не дойдеш и ти в Балчик. Започвай да си подготвяш почивните дни от сега. Наздраве!
        Жени,ако знаеш как ми се иска и на мен...Пусто,идея си нямам за почивните дни...Ни за Великден,ни за Гергьов ден...А наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Айде бе, давайте да съберем пари и да купим едно агне.
          ...
          Нека да се преброим(отново) и който иска да дойде и да яде агън да си вдигне ръката. .
          Брой ни двама. Наздраве!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Брой ни двама. Наздраве!
            3. Наздраве!
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              3. Наздраве!
              Ваньоооо,на твоите години аз осигурявах ,,агнешкото''....А наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

За вас знам бе.
                Ради и той се обади вчера. С мен ставаме четирима. С лапето-пет. РФФ го изключвам като домакин, стига му главоболието по посрешане и изпращане.
                Днес навихме попадията да дойде с попа, ма не знам нея да я броя ли за агъна.
                Като гледам ще го докараме до 10 човека(в това число и жените де...).
                Мисля по 10 лева на човек ще е нормално да съберем.
                Ако не достигнат за цяло агне ще донадя, а ако останат-ще купя бира и пресен чесън...

Навити ли сте?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  За вас знам бе.
                  Ради и той се обади вчера. С мен ставаме четирима. С лапето-пет. РФФ го изключвам като домакин, стига му главоболието по посрешане и изпращане.
                  Днес навихме попадията да дойде с попа, ма не знам нея да я броя ли за агъна.
                  Като гледам ще го докараме до 10 човека(в това число и жените де...).
                  Мисля по 10 лева на човек ще е нормално да съберем.
                  Ако не достигнат за цяло агне ще донадя, а ако останат-ще купя бира и пресен чесън...

Навити ли сте?
                  Коле, на чесъна съм(предполагам всички знаете историята). За останалото явно ще се разберем. Поразпитай как вървят агънцата по вашият край. Към нас са 5- 6 лв. живо тегло. Наздраве на всички!
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Бройте ни и нас +2, но с едно наум за всеки случай
                    Наздраве!

Коментар

Дотук сме 7-8 човека. Да се заемаме за организацията.
                      Кажете как ще пращате по 10 лева, според мен по еконт е лесно и бързо. Когато съберем парите ще намеря агне, и ще го дам на село на брата да го доотгледа до гергьовден. За сбирката ще го доставя на порции. Или поне очистено, и готово да се сложи в тавата.

Надраве, за последно вечерта. Мислете си, и утре вечер да вземем окончателно решение. И започваме събирането на парите. За всичко ще давам отчет, да няма недоволни.

Коментар

Пак се уредихте. Добре сте си вие! (не е завист, а съжаление )
                        Наздраве дотогава!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Пак се уредихте. Добре сте си вие! (не е завист, а съжаление )
                          Наздраве дотогава!
                          bojitch, ти кога ще се прежалиш за една сбирчица?
                          Наздраве!

Коментар

Мартоо, малко позакъснях, но и от мен пожелания да ти е здраво и живо и много щастливо детето
                            Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                              Мартоо, малко позакъснях, но и от мен пожелания да ти е здраво и живо и много щастливо детето
                              Наздраве
                              Емо,мерси!Никога не е късно за пожелания!И вие да сте живи и здрави!НАЗДРАВЕ!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве от летището!Пия ефтина бира и чакам Пияндето да се видим...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X