ДА ви кажа и аз наздраве.Таа сутрин с Колето пихме биричка 9:15 и той малко се притесни , поогледа се дали не го гледат некоа мецана(да не го помислат за алкохолист) и си цоцнахме по 2-3 чашки
Наздраве пенки
Наздравееее
Аз реших че с настъпилата пролет е време да сменя черната със блондинка.
За бирите говорим, де.
Румен и Женя тоже къркат ъъ кафета, примерно, в Балчик, ама късно се обадиха, вече не ставах за кормуване.
Иде лятоо.. плаж, мохито, руслаки...
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Той Румен , вместо да организира един банкет на вилата за гергьовден , само спами Ко ши речеш адашче , да гледаме варненското състезание.Малииииии чи съм скромен как самопоканих бара у вас
Наздрави
Добра вечер и Наздраве! Гледам,некои ближат рани от сабахлем! Ама нема да ви жалим,вие си го можете!
Дани,това твоето не е мезене,това си е вечеря бре! А Наздраве!
Ми на мен толко ми требе... една чушка и месо...и ми е супер..утре за закуска ...съм решила пости - юфка с масълце и сиренце...и накрая захар! Ха Наздраве!
Наздраве!
Пропуснала съм струва ми се нещо интересно!
Дори не съм разбрала, че ще се събирате, защо не ми звъннахте бре хора!
Радвам се, че сте изкарали страхотно!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Той Румен , вместо да организира един банкет на вилата за гергьовден , само спами Ко ши речеш адашче , да гледаме варненското състезание.Малииииии чи съм скромен как самопоканих бара у вас
Наздрави
Адаш, винаги сте добре дошли!
Само трябва да се уговорим и сме се събрали!
Кога е Варненското състезание?
Няма проблем да се съберем!
Наздраве!
Наздраве!
Пропуснала съм струва ми се нещо интересно!
Дори не съм разбрала, че ще се събирате, защо не ми звъннахте бре хора!
Радвам се, че сте изкарали страхотно!
Аа,не сме се крили...Идеята се зароди съвсем случайно в две кухи главици...Да пием по бира дет се вика...То че бира не пихме,не пихме,ама се прибрахме сабале рано...
А наздраве!
Аа,не сме се крили...Идеята се зароди съвсем случайно в две кухи главици...Да пием по бира дет се вика...То че бира не пихме,не пихме,ама се прибрахме сабале рано...
А наздраве!
Aaaa протестирам едната куха главица се прибра овреме, къмто 3 ч си бях дома....
Коментар