А кой е казал, че сме приятели... Как да съм приятел с човек който ми е конкурент в пиенето?
За мен ти си просто свата, или бащата на момичето което сина ми ще...
Наздрав Свате.
Малеееее, и аз имам мръсно съзнание, ама и вие мискини ниедни не падате по-доло от мен!
Та да довърша изречението на Кольо - ".......извежда на разходка с Витарата!"
Наздравееееееееееееее!
Коле, дойде една специална пратка - гуми за следващото състезание! Марката на гумите е "Медвед"
Куриерката - каза че те познавала лично, ама много лично!
Наздравеееееее!
Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 22-03-11, 18:48.
Причина: Спешна пратка за Кольо!
Пиянде, да знаеш не си хора......
Така се бях подготвил, сега това благо жито кво да го правя ?
Със орехи и лимонче е, срамота е да отиде зян......
Айде тоя път ти се размина, да си жив и здрав.
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев)Преглед на мнение
Добър вечер, и от мен.
Пиянде, да знаеш не си хора......
Така се бях подготвил, сега това благо жито кво да го правя ?
Със орехи и лимонче е, срамота е да отиде зян......
Айде тоя път ти се размина, да си жив и здрав.
Наздраве, на всички.
Още снощи ти казах,че требе да го вариш барем сто години мойто жито!Те такава гад като мене уесно се не дава!А наздраве!
Наздраве хора! Аз ще спя...дългият сън е полезеен за кожата! Хахаха! Aйде за лека нощ нещо от капката гръцко в душата и гена ми.
Наздраве,Дани!Ние с теб май сме с най-хубавите кожи!Аз през седмицата много-много не спя,но събота и неделя ми минават в разкрасителни процедури...А наздраве!
Наздраве,Дани!Ние с теб май сме с най-хубавите кожи!Аз през седмицата много-много не спя,но събота и неделя ми минават в разкрасителни процедури...А наздраве!
Хахаха, много обичам да спя, ама не сама и ...като че ли повече обичам... да не спя с готина компания около мен! Ай Наздраве Марто! Ако нема друго - в събота и неделя у Хисаря на спа! Мож да немаме много, ама колкото имаме - обичам да ги харчим за кеф! Че...днеска ни има- утре - не се знае...
Коментар