Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Наздраве, Косьо!Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеТука ли смееееееееееее ха Наздраве!
Наздраве Саше.
Живи и здрави!
Наздраве на целата група! Вече пресуших една 2,5 литроФка.
Янитка, страхотна песен!
Благодаря!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Метай де!Ама в пластмасово шише...Че няма съклени от 10 кила...Освен дамаджаните...Наздраве,Саше!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа мен си ми върви, ама мога да ти метна малко тигАровица.
А, наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Ти бе...тия боски дето си ги пуснал във фейса...не бачкат,а и излиза че автоматично съм ги харесал...МрАсник!Наздраве!Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеНаздраве Пиянища.

Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Ее,за харесването,харесвам ги,ама пък пред цял свят да се знае...А у Фейса имам и бизнес партнери...И всичко се види...А наздраве!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЩо, ти не ги ли харесваш автоматично (по дефолт)?
Наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Опитах се да изчета всичко, което съм пропуснала, ама много пишетеПървоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеНаздравееее!
Жени, не стой отвън!

. Аз наблягам на пиенето. Отварям си поредната биричка след водката. Наздраве на всички!
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Евала,Жени!Ти си стабилка,знаеш правилния ред!А не като Дедо Поп-първо бирата,после водката...Наздраве!Косьо де го?Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеОпитах се да изчета всичко, което съм пропуснала, ама много пишете
. Аз наблягамна пиенето. Отварям си поредната биричка след водката. Наздраве на всички!Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
НаздравеЙ...
Коментар