Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве, дружина!
    Марто, ето ти малко материал за размисъл:http://www.offroad-bulgaria.com/show...22#post1413322
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Лесбийки, о-в Лесбос и т.н.
      Мисля, че барът се превръща в перверзно сборище. Нека бъдем морални и да си пием питиетата интелигентно.
      Що за нерезовщина е това. Колеги, тестостеронЪт е лош съветник.
      Наблегнете на алкохола. Той ни дава всичко.
      Наздраве.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Добър вечер и от мен!
        Наздраве на всички пиещи.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

И аз нямам регистрация в сурат тефтеро. И не смятам да си правя. Наздраве на всички!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Жорка, звучиш точно, като преди "отбой"
            Млади са момците, нека вилнее тестостерона. Имат време да си седнат на г...то
            А, наздраве!

Наздраве, Женя, Косьо!

Коментар

Па-па-па-палткааааааааааааааааааааааааааааааа!
              НАздравеееееееееееееееееееее!
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Коле, кога ти започва и завършва пролетно- лятната работа по нивите, че съм намерила интересно място за следващата сбирка. Наздраве на бандата!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Жорка, звучиш точно, като преди "отбой"
                  Ние, по-възрастните, сме тук, за да успокояваме младите да не се развилняват много. От стар човек /като мен/ това се очаква.
                  Защото казано е: "Човек почва да дава добри съвети, когато вече не може да дава лоши примери".
                  Наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Добър вечер и от мен.
                    Като начало искам да споделя че съм бесен (най-вече на себе си) щото ми замръзна нафтата в джипката (Ви пауър дизел от шел, разбираш ли) ама аз съм си за еб@анье, к.р да е, на аванта да е.
                    Винаги зареждам на Еко, ама ми изпадна една туба от въпросния дизел без пари и я сурнах у резервоара(да се таковам у плешивата празна кратуна)
                    И от мъка досега се наливах със водка у Банишора у едно много готино кръчме...
                    Така че да пием за майките на ръководния състав на Шел България.......

Наздраве.
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

За водката добре. Намерил си повод. За нафтата хич не е хубаво. И аз ще ударя едно за майките им. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                        Добър вечер и от мен.
                        Като начало искам да споделя че съм бесен (най-вече на себе си) щото ми замръзна нафтата в джипката (Ви пауър дизел от шел, разбираш ли) ама аз съм си за еб@анье, к.р да е, на аванта да е.
                        Винаги зареждам на Еко, ама ми изпадна една туба от въпросния дизел без пари и я сурнах у резервоара(да се таковам у плешивата празна кратуна)
                        И от мъка досега се наливах със водка у Банишора у едно много готино кръчме...
                        Така че да пием за майките на ръководния състав на Шел България.......

Наздраве.
                        От аванта никой не умира ,но все по-трудно се намира Наздраве,Пиянде!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Светльо, сипи и малко газье или бендзин. Ама малко, ей!
                          Нема 'се косиш! Живееме у страната на чудесата
                          А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                            За водката добре. Намерил си повод. За нафтата хич не е хубаво. И аз ще ударя едно за майките им. Наздраве!
                            Мерси за съпричастността.
                            Аз съм си водкаджия по-принцип ама тая вечер верно се наливах все едно в канала я сипвах и не ме хвана.
                            От злоба ли не знам....

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            От аванта никой не умира ,но все по-трудно се намира Наздраве,Пиянде!
                            Бах ти авантата, съкратих си 5 годинки от гадния живот сигурно....
                            За малко беше да извадя брадвата от багажника и да направя трактора на малки Фронтерки

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Светльо, сипи и малко газье или бендзин. Ама малко, ей!
                            Нема 'се косиш! Живееме у страната на чудесата
                            А, наздраве!

А Саше тя вече работи бе брат, 20 литра нафта от Еко и 5 литра бензинец обезвъздушаване( не от мен разбира се ) и всичко е ОК
                            Въпроса е принципен, досега гориво не ми е замръзвало никога в личните автомобили.

Наздраве.
                            Honda CB 919 Hornet
                            0898849413-Светльо

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                              Мерси за съпричастността.
                              Аз съм си водкаджия по-принцип ама тая вечер верно се наливах все едно в канала я сипвах и не ме хвана.
                              Наздраве.
                              Най- после един водкаджия като мен! Наздраве водка с шоколад!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                                Най- после един водкаджия като мен! Наздраве водка с шоколад!
                                Може, само да не е натурален.

Наздраве.
                                Honda CB 919 Hornet
                                0898849413-Светльо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X