Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пийте пийте пиеници недни , мен тъй ме е тръшнал тоа грип (не че не пием) ама ми е зор нещо
    Наздраве ви
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Наздраве!
      Коле решихме с Дани да ви сложим да спите и тримата на първия етаж /споко, не в едно легло/, че Ники става в 7,00 и няма да може да се наспите при нас!
      Ники в 7,00 ще почне да ти скача на тумбака или на главата! Ние сме му свикнали, но на вас може да ви дойде малко вповече!
      Когато се събудите звънкаш да дойда да ви взема! Следва кафе, чай, закуска и сладки приказчици!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

• От: Re: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Дава ни едни хапчета, вЕрно помагат, ама от тях се хилиме истерично и неконтролируемо...това аз и Боби(дъщеря и)...не е лошо....та който се държи мило с мен, ще му кажа как се казват

П.П.Малко идиотски се чувствам, да отговарям на Цветка в бара при положение, че компютрите са ни на една маса...до къде ни докара алкохола.
        Наздраве!
        Освен това,от поста на Цвета разбирам че ще дойдеш насмукан...А наздраве!Барем за навигатор да ставаш,не се престаравай с подготовката
        Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
        Наздраве!
        Коле решихме с Дани да ви сложим да спите и тримата на първия етаж /споко, не в едно легло/, че Ники става в 7,00 и няма да може да се наспите при нас!
        Ники в 7,00 ще почне да ти скача на тумбака или на главата! Ние сме му свикнали, но на вас може да ви дойде малко вповече!
        Когато се събудите звънкаш да дойда да ви взема! Следва кафе, чай, закуска и сладки приказчици!
        Кольо тумбак няма!Това му е лИбовния мазолНаздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
          Пийте пийте пиеници недни , мен тъй ме е тръшнал тоа грип (не че не пием) ама ми е зор нещо
          Наздраве ви
          Ми те вълшебните хапчета нали за грипа ги пием....ма стават и за друго
          Наздраве!

Коментар

• От: Re: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            .Малко идиотски се чувствам, да отговарям на Цветка в бара при положение, че компютрите са ни на една маса...до къде ни докара алкохола.
            Наздраве!
            Не се притеснявай Миро , Косьо и Женя наш ли откогиш така си викат наздраве
            ПП Те до онзи ден ме тъпкаха с вълшеби Апчета и то без никаква полза , така че ми трябва малко почивка .
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Наздраве ви
              Румене, да зема и на теб да ти изпиша лЬОкарствата...хем ще се оправиш за два дни, хем ще се хилиш като разпльокан презрял каун на околоМръстното
              Наздраве...свърши ми винцето
              Ама нали за утре трябва да съм ОК...на луд кон малко зоб

Коментар

Не забравяйте, че Металика направиха първия си концерт в България по време на "Европейски месец на културата"-1999 година.

Наздраве!
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Цвети, да ни дадеш вечрта преди да започнем от тези хапове...
                  Ще шашнем персонала.

Кога ще стане утре по това време...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Не забравяйте, че Металика направиха първия си концерт в България по време на "Европейски месец на културата"-1999 година.

Наздраве!
                    Наздраве Коле!
                    Знам, че Надето е зиморничава и ще тунинговам помещението с допълнителна печка, инъче е около 20-21 градуса!
                    Ще си имате и аквариум с рибки, внимавай после какво ще разказват!

Коментар

А аз да попитам.... такова... Дрескода, както казват по европата- какъв ще е . Наздраве! И да не се напиете тая вечер и да изпуснете влака от Шумен утре!
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                        А аз да попитам.... такова... Дрескода, както казват по европата- какъв ще е . Наздраве! И да не се напиете тая вечер и да изпуснете влака от Шумен утре!
                        Пиянски екип нямаш ли?А наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Пиянски екип нямаш ли?А наздраве!
                          Жените с прилепнали червени рокли с гол гръб, мъжете с впити панталони и морски загар / добре би било/
                          Облечи си нещо удобно Маноле, заведението е тип кръчма.
                          http://www.djorevatakushta.com/
                          Наздраве!

Коментар

Както дават да вали сняг-да видим как ще се прибирам в неделя с астра4х2.
                            С изтрити гуми. Някога бяха зимни...

Ма няма страшно, ще компенсирам с майсторство
                            Наздраве, и ще лягам, че утре ме чака път. Ко не знаете де...

Коментар

Тъй като някак - и то с благодарност - се чувствам поканен - нека предупредя: аз без мойта Светла по тъмно не излизам, особено в покрайнините. Сигурно ще дойдем и двамата, но без преспиване. За препиването не казвам същото; много сме добри и бързи при това.

Наздраве!
                              Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Както дават да вали сняг-да видим как ще се прибирам в неделя с астра4х2.
                                С изтрити гуми. Някога бяха зимни...

Ма няма страшно, ще компенсирам с майсторство
                                Наздраве, и ще лягам, че утре ме чака път. Ко не знаете де...
                                Лека нощ!
                                Да спиш в златен кош и да сънуваш как думаш в приятна компания!
                                Аз гледам от сайта менюто, облизвам се и се чудя утре какво да мезя!
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X