Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве, Марто!
    Косьо, недей наднича , ами влизай да пием по едно!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве и от мен
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Наздраве и от мен! Днес наистина няма да се лигавя с коктейли ми ще му ударя едно за отпускане! ЗАЩОТО :Снощи мъж и жена цигани са нападнали дъщеря ми и приятеля и във входа на апартамента на момчето, взели са му ланеца, гривната, двата телефона, парите и документите, напръскали са го многократно със спрей - Веси е отишла нагоре по етажите и не е пострадала, но момчето е ...с изгаряния на очите и стресиран много. Моето дете също! Вечерта са ходили по полиции и доктори...ужас! Час сега ми каза детето - снощи не е искала, защото знае че ще умра от притеснение И ДНЕС ЦЯЛ ДЕН СЪЩО - ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ РАБОТЯ С ЧИСЛАИ МЕ Е ПОЩАДИЛА - ДА НЕ ОБЪРКАМ НЕЩО ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ! мИЛИЧКОТО МИ ДЕТЕНЦЕ! Мъжът е спрял и е попитал колко е часът, после казал - що не ми подариш тая гривна... Нашето момче се усеща, че нещо ще става и казва на Веси да заминава нагоре и него го почват. Бил е така обгазен, че после когато се е добрал до апартамента - докато му съблекат дрехите всички в къщи са били полуослепели за половин час само от излъчването от него...

ПРЕДУПРЕДЕТЕ СИ ДЕЦАТА - ДА НЕ ХОДЯТ ПО ТЪМНОТИИТЕ, ДА НЕ СЕ СПИРАТ ЗА НИЩО НА СВЕТА ПРИ КОГОТО И ДА БИЛО - ЩОМ НЕ ГО ПОЗНАВАТ - ДОРИ И ДА СЕ ТЪРКАЛЯ ПО ЗЕМЯТА И ДА ВИКА "ПОМОЩ", ЗАЩОТО И ТОВА БИЛО ТРИК! дА НОСЯТ НЕЩО ЗА САМООТБРАНА - СПРЕЙ ЛИ...ИЛИ КАКВОТО ПРЕЦЕНИТЕ, НО ДА СЕ НАУЧАТ КАК СЕ ПОЛЗВА, ЗАЩОТО Е ОПАСНО И ЗА САМИТЕ, КОИТО ГО ПОЛЗВАТ!
        МАМИЦАТА ИМ ДОЛНА И ГАДОВЕ! БЯСНА СЪЪЪЪЪМ!

Коментар

Мамицата им мангалска!
          Ама не-толерантност и интеграция...
          Крайно време е да се вземат мерки за изселването им от Родината...

Баси, секна ми глътката... Не, че пак няма да пия, но през зъби...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Мамицата им мангалска!
            Ама не-толерантност и интеграция...
            Крайно време е да се вземат мерки за изселването им от Родината...

Баси, секна ми глътката... Не, че пак няма да пия, но през зъби...
            Съжалявам Коле, но исках и трябваше да го кажа като майка и като човек! Наздраве приятели и аз през зъби! Все пак децата са живи...колко ще са здрави душевно от тук нататък...ще видим.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
              Съжалявам Коле, но исках и трябваше да го кажа като майка и като човек! Наздраве приятели и аз през зъби! Все пак децата са живи...колко ще са здрави душевно от тук нататък...ще видим.
              Наздраве,Дани. Добре че не е станало по-лошо...И аз настръхнах...Мамицата им долна мръсна...
              А на мен ми се смеят,че си прибирам щерката от училище,голяма била...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Навремето една мъдра жена ми каза, каквото ти е писано ще се случи, радвайте се Дани, че се е разминало сравнително леко. Разбирам колко ти е тежко, но в живота има Бяла, но има и Черна страна.
                Желая им благодарение на любовта, приятелствата и красивите моменти да позаличат лошия спомен.
                Наздраве приятели!
                Искам тук чрез Бар Наздраве да благодаря на един приятел, член на нашия форум B.Stefanov, които след като разбра, че ми се счупи мобилния телефон ми подари нова Нокиа 6700 slide, дори си има 5 МГ камера.
                Благодаря му искрено, защото в момента всяка стотинка отива за Ники и не ми беше до покупки на телефони!
                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

М..мицата им мангалска!
                  Дани, съжалявам да науча такива неща!
                  Надявам се всяко зло да е за добро!
                  Наздраве, ама ме е яд на това племе крадливо
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде да ви "Рекна" и аз Едно НАЗДРАЙ, до сега биричка+пица, медец..
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Дани,тръпки ме побиха и нямам какво да кажа.....!
                      Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Наздраве,Дани. Добре че не е станало по-лошо...И аз настръхнах...Мамицата им долна мръсна...
                        А на мен ми се смеят,че си прибирам щерката от училище,голяма била...
                        Разбира се,че ще прибираш дъщеря си след като имаш възможност като време.И какво като е голяма,ние не живеем в държава с правила.
                        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Добра вечер и наздраве на всички и от мен.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве!
                            Дайте сега малко по-ведро!
                            Хайде Коле, Дани, Вили, Ники, Янитка, Марто, усмихнете се и отпийте баааааааааавно и сладко от чашите!
                            Най-важно е, че сме живи!
                            За другото ще се борим!
                            Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                            Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Леле, Дани, какви са тия изроди бе Ужас направо! Много мъчно ми стана и много криво! Съжалявам много за случилото се ...

Поздрави и се дръжте! И дано този път полицията си свърши работата.
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                                Нали знаеш-това което не ни убива ни прави пол-силни.
                                Млади са, ще го преживеят лесно, но вече ще имат едно наум с циганите.

Тежък е университета на живота...

Наздраве!
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X