Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
    ади бре вие ши пиете ли или ши си говорите глупости само
    А ти ше пропушиш ли или балкон ще си правишАма как ме разбра снощи...А наздраве,Дедо Попе!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве на пиещите и лека нощ на лягащите!
      Сладки сънища!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Ами ще пием още по едно.
        Наздраве!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Като гледам, май вече сте си легнали, пък аз - едва сега влизам.
          Наздраве.

ПП. Явно, примерът ни е заразителен. Във форума на Пежо Клуб България също вече отвориха "Бар "Наздраве". Даже искат, да съдействам за организиране в подходящо време на съвместна сбирка на баровете от двата форума.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Като гледам, май вече сте си легнали, пък аз - едва сега влизам.
            Наздраве.

ПП. Явно, примерът ни е заразителен. Във форума на Пежо Клуб България също вече отвориха "Бар "Наздраве". Даже искат, да съдействам за организиране в подходящо време на съвместна сбирка на баровете от двата форума.
            Ами организирай, северозападната група сме сериозни и винаги готови. Наздраве!
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              Там, по-сериозни и организирани са по оста Стара Загора-Бургас (с малки добавки откъм Габрово).
              Наздраве.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                Иванееееее бе знам че учиш за жичкаджия ама поне бива да знаеш де е запад де е изток бре Североизточната сме
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Брей, много ранобудни у баро бре! Аз да се оплача, че снощи, освен откачилите котки, дето виха без предел, 2-ма пияндурници под моя апартамент, Стефановци...ме побъркаха. От 19 ч. кат се почна - до 6 сабахлян! То не се пя, то не се гърмя, то имаше "Аз когат съм бил бисМесмен, ти си лазел по пода ве ейййй" /и двамата са безработни от както ги знаем!/, то не беше "аз на теб ей ся шти е...м...та!", то не беше - "дай да та цалуна брат!", то не беше "ей ся ща фърля през терасата", то не беше "Убий ма - обичам та!". Не знам дали накрая не се и опънаха...да ме прощавате. И днес е тишина. Обаче кат се събудят ми се струва, че ей таз песенка много ще им е актуална!
                  /Предварително се извинявам за грубостта на текста, ама...Светльо си е такъв/

Коментар

Да ги беше омазала с артъка от боята за косица по туй, дето се пее в поста ти.
                    Щяха да си викат "Наздраве" на челна стойка и да съкратят маратона...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Да ги беше омазала с артъка от боята за косица по туй, дето се пее в поста ти.
                      Щяха да си викат "Наздраве" на челна стойка и да съкратят маратона...
                      Хахаха! Ми нямааа, артъка го хвърлих Пламе, а и представяш ли си ме да ида да ги мажа...

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                        ...представяш ли си ме да ида да ги мажа...
                        Вярно, при теб е малко комплицирано, на мен ако ми надуваха главата - "четка" си имам, хептен щяха да припяват със Светльо сабаале...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Вярно, при теб е малко комплицирано, на мен ако ми надуваха главата - "четка" си имам, хептен щяха да припяват със Светльо сабаале...
                          Хаха, и аз искам да си имам четка! Ама и ...да си имах, не бих ходила да ги 'вапцам', съвсем честно. Просто ме оставиха без сън, но - нека си изживеят мига хорицата...Хем ми се ревеше, хем им се радвах...какво да ти кажа, сбъркан народ, всеки с правото си на миг кеф, между скапаната действителност...

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Иванееееее бе знам че учиш за жичкаджия ама поне бива да знаеш де е запад де е изток бре Североизточната сме
                            А не бях пил много, явно ми се е спяло. Наздраве!
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Брех! Барът вече работел и денем...

Дано да е само за празниците, че иначе отече...

Наздраве!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Защо пък! Нали е бар! Нека да работи, когато заработва приятни емоции за хората тук! Нали за това е форумът..освен да си говорите за машини и чаркове, да споделяме и настроения. Нали това е истината - винаги ръка за ръка, за каквото и да е!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X