Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Я, да кажа едно наздраве, че вече повече от час "прелиствам" форума и още не съм сколасал да се отбия.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЯ, да кажа едно наздраве, че вече повече от час "прелиствам" форума и още не съм сколасал да се отбия.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеНаздраве,Ники!Искаме снимки на двете коли с новите 'жанти!), че да монтирам на тях "Медвед"-ите и да чакаме с Джийп-а големия сняг.
Пък на Фондметал-а, вероятно ще отидат летните гуми на Пежо-то. Освен ако от някъде не припаднат свръх-изгодни още един чифт алуминиеви 14", за да имам два комплекта лети и да разкарам стоманените. Но това - в друго време, че много "изтръсках" бюджета.
Наздраве, Марто.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз съм радетел за забрана на футбола...
Дани, клрайно време е да се съберем по твоят край. Ти си човека с новата тема...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеДо нова година има още две седмици...дайте да не се прайм на шматки ми да се съберем нейде и да ни е кеф заедно! Мислете бързо! Утре чакам тема "Бар Наздраве" на Нова година! Ай да видим кой ще се престраши пръв!
Офертата е: Вила със около 15 места за спане, (на метри от морето, около 2000 метра)!
Кольо, Дедо поп, Косьо и Женя, Цвета, Миро, Малкия адаш, Иван Жоров (Ради) са я виждали, може да поискате информация от тях, ако искате можем да се съберем там - заповадайте!
Ето тук може да добиете бегла птедстава за вилата - http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=2041Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 16-12-10, 10:06.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеОстанаха на вилата, та ме е яд.
Ма утре ще си донеса.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМи, елате ми на гости!
Може и с едно джиБка..
Наздравичка!
Наздраве, Косьо!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар