Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Смазана съм от работа, но не мога да пропусна да се отбия. Бъро оздравяване на болните, че е много неприятно. Аз вече съм съвсем здрава и мога смело да си пия водката. Наздраве на всчики!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Наздраве отново.
Я, адаша още не си е легнал.
И адаш, представяш ли си, как същият този хубостник, сега жъне популярност сред нашенците с тази простотия.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ееех, адаш, що ти трябваше...
До такава степен ли е изпаднал тоя, не мога да повярвам...
Пу пу, има да сънувам кошмари тази нощ.
Да си оправя малко гадното-една простотийка:
Наздраве на сериозните.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеЕто го баце [ATTACH=CONFIG]269423[/ATTACH]в едното е млякото в другото кафетоНаздраве!!!
Наздраве банда.Константин Вълчанов.0888313247
Коментар
-
Хайде още малко българска рок музика от една любима група, от времето на "перестройката" и прехода:
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Докат кажа наздраве и ми се доспа.
Малко се пие в този Софииски блок колеги, ако погостувам още малко и после трябва на опреснителни курсове да ходя.
Е от гости се връщам ми кво туй по една малка грозданка и толкоз. Затуй моного вируси тук, нямате правилно отношение към домашните лекарствени сиропи.
А Наздраве от мен, трезва съм като кукуряк.
Кольо де я търсиш тая хижа и каква точно. Има една по средата на пътя Варна -Шумен. На станата към с. Ягнило, големичка е,има оборудвана кухня,камина,става за скара, има и бунгала наоколо,и няколко стаи. Незнам каква е цената, но няма проблем да се разбере.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Ааа, не!
Сбирката ще е тк при нас, Никакви такива да си ги нямаме.
А вилата още не съм ходил да я търся, че нали казах-нямам много свободно време, но има време-тази организация се прави за ден-два, няма страшно. Сбирка ще има, всички са добре дошли.
Надраве лельо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар