Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ееее Косьо знаеш ти какво да пиеш Наздраве!
    Айде бара наздраве!
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Наздраве, Косьо!
      Страшни мезета!
      Наздраве, пиЕнки!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, и ние знаем как - филенце от хек Фиш фингърс с панировка, картофена салатка и тъмна бира. Те това е спретнала щерката. Има и панирани червени чушки с доматен сос...Не искам да гледам към чиниятаааааааааааа! Но...да забравим чревоугодието...мислете по тезата "Бар Наздраве заедно на ЧНГ!"

Коментар

Аз вече съм на ракия. С мезе някаква странна смес от варени картофи и зелева салата. Ма няма значение-нали има някакво мезе, че иначе си е чист алкохолизъм. Аз да не съм като онова пиянде свата
          Наздраве!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве Коле, изчЕка ми се чЕкалото нЕкой да каже Наздраве! Мисля да подходя към душа и кревато..., че мониторът ми е вече 15 часа пред очите.

Коментар

Наздраве Дани. Поизлъга ни ти с гръцкия пътепис, ама нейсе... То и без това от снимка нямало полза
              А за идеята за Нова Година с бара съм по принцип ЗА. Мисля и други ще се навият, може да започнем обсъждането, лека полека.
              Но нека да мине първо тукашната сбирка, да не смесваме нещата.
              И на другите наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Наздраве Дани. Поизлъга ни ти с гръцкия пътепис, ама нейсе... То и без това от снимка нямало полза
                А за идеята за Нова Година с бара съм по принцип ЗА. Мисля и други ще се навият, може да започнем обсъждането, лека полека.
                Но нека да мине първо тукашната сбирка, да не смесваме нещата.
                И на другите наздраве!
                "Поизлъга ни" ми звучи като пряка обида, демек не видя онова - така ли! Както и да е де, нали всичко е за купона. Няма сърдити, има само приятели. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                  Наздраве Коле, изчЕка ми се чЕкалото нЕкой да каже Наздраве! Мисля да подходя към душа и кревато..., че мониторът ми е вече 15 часа пред очите.
                  Е, нямало кой ! Наздраве! ...ама аз съм си на червено Пино Ноар.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                    Е, нямало кой ! Наздраве! ...ама аз съм си на червено Пино Ноар.
                    Наздраве ценителю! Pinot noir - Вино от благороден сорт с аромат на горски плодове, гъби и горска шума...ама на теб ли баш да ти казвам...

Коментар

A наздраве.
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве, компания!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

...То и на Колето едно "Наздраве !", че скоро не съм го виждал, и на Говедарци го нямаше !

Коментар

Всъщност "Наздраве !" на всички ! Моля за извинение.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                              "Поизлъга ни" ми звучи като пряка обида, демек не видя онова - така ли! Както и да е де, нали всичко е за купона. Няма сърдити, има само приятели. Наздраве!
                              Май съм сляп, нищо не съм видял. Наистина няма сърдити, просто си говорим. Понякога и глупости...
                              Наздраве Дани.
                              Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                              ...То и на Колето едно "Наздраве !", че скоро не съм го виждал, и на Говедарци го нямаше !
                              Ти пък що щеш в бара бе? Добре дошъл де...
                              Ако дойдеш на сбирката на бара и едновременно с това и на тукашното състезание-ще ме гледаш до насита. И ще си викаме наздраве. И ще ти пусна специално за тем "Сряда вечерта"
                              Напоследък не мога да участвам активно в мероприятията колкото и да ми се иска, че много работа ме е налегнала. Пък и с финансите малко не е наред работата... Ама все ще се оправя някак, не се плаша.
                              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Напоследък не мога да участвам активно в мероприятията колкото и да ми се иска, че много работа ме е налегнала. Пък и с финансите малко не е наред работата... Ама все ще се оправя някак, не се плаша.
                                Наздраве!
                                И аз така ама...важното е да сме оптимисти и да сме силни да се кефим някак си и на несгодите!

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X