Юначките и юнаците си имат юначенца и юначетаНаздраве за юначетата ни,да са живи и здравиИ Наздраве за Будните БългарЕ....че да си Буден в днешно време си е превилегия и въпрос на чест
Ние сме будни, но бара празен...
Мач ли има пак бе? Май сезона свърши...
Хайде да правим организация за сбирката след месец при мен.
Казвайте кой ще идва, да се преброим, и да измислим формАта-на кръчма, или някъде самосиндкално.
На мен втория вариант по ми харесва, но пък на кръчма е по-безпроблемно.
Давайте, казвайте кой ще идва.
Наздраве на всички! Прикючихме с водката и минаваме на биричка. Малък Румба, вчера като се прибрахме и малката ни чакаше болна и с висока температура. Докато минем през доктора и после да свалим температурата и то се отече. Тази вечер ще ти пуснем снимките.
Казвайте кой ще идва, да се преброим, и да измислим формАта-на кръчма, или някъде самосиндкално.
Този път има-няма места :ИДВАМДа видим кой кум...кой сват..кой на булката братНаздравеЗа сега-сама...имам юначка,ако сАка да дойде
Ние сме 2 броя. Както си ходим винаги. За нас е без значение типа на пребиваване. Хотел, хижа, ресторант, самостоятелни къщички ( гледах има и такива около Шумен). Както прецените домакините. Стига да няма нещо супер проблемно вече се надъхваме. Наздраве банда!
Коментар