Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеХооооооорраааааааа. Имам книжка. Пак. Нааааздраааааавеееееееееее.Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНа линия съм,Уа!
Шмуля водки и пиша у един форум...
НАЗДРАВЕ,братлянка!рятко влиза гледам , а тоно за Тишо ми беше думата
наздраве на всичкиsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Охоооо , кат чета тук си намерих повод за 5 ракии напред !
Първо на полковник Гергов му върнали ( по - скоро си извоювал ) книжката . Честито !Колега , кат ти чета Одисеята , то май по-лесно отново да си карал курса .... Баси държавата !
Второ , Траялчето му се приискало ... свирки ? Нееее ! Юлия .... Ами айде де ! Ама коя Юлия ? Дончева ?!Не , неква украинка . Винаги съм смятал , че Траялчето има странен вкус
За симпатичната ни колежка Натали е ясно - убеден съм че ше си унищожи възнаграждението с по- висока скорост , отколкото Стария пресушава бидона с виното !
А наздраве , че ракийката търпи изпарение !
...и да не забравите : Като е казал Юли : "Човек не трябва да пие не с мярка , а с каска ! "Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 08:54.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеДобър вечер!!! Ве пиете ли или спите
да не чувам децки гласове и скъцане на биберони
наздравеsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеда не чувам децки гласове и скъцане на биберони
наздравеDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts...и да не забравите : Като е казал Юли : "Човек не трябва да пие не с мярка , а с каска ! "за по голям комфорт
наздравеsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОхоооо , кат чета тук си намерих повод за 5 ракии напред !
Първо на полковник Гергов му върнали ( по - скоро си извоювал ) книжката . Честито !Колега , кат ти чета Одисеята , то май по-лесно отново да си карал курса .... Баси държавата !
Второ , Траялчето му се приискало ... свирки ? Нееее ! Юлия .... Ами айде де ! Ама коя Юлия ? Дончева ?!Не , неква украинка . Винаги съм смятал , че Траялчето има странен вкус
За симпатичната ни колежка Натали е ясно - убеден съм че ше си унищожи възнаграждението с по- висока скорост , отколкото Стария пресушава бидона с виното !
А наздраве , че ракийката търпи изпарение !
Не скиваш ли,че повечето фронтоваци морят онаа джуганоподобна казачка...?
Чунким си немаме пъти по-убави булки...
Да се целуна у шовиниста-булките тоже да се осеферят...
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеМного хубава вечер. Наздраве на всички.наздраве
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Наздраве на всички присъстващи.
Виждам, настроението тази вечер е добро.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеНапомни ми като мина следващия път през София да те набия!!!
немош ма стигна, ако съм дебелsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеОхоооо , кат чета тук си намерих повод за 5 ракии напред !
А наздраве , че ракийката търпи изпарение !!
Наздраве!0899 48 65 96
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениенемош ма стигна, ако съм дебелDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар