Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Аз кротко и смирено да кажа надраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Аз кротко и смирено да кажа надраве.
      Нещо си подозрителен...Кротък и смирен НЕРЕЗ...няма...А наздраве,Франко!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Коле, още си мисля за оная салатка с рибетата.
        Какви бяха, казваш?
        Наздраве!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Днес по тв правиха странна салата,мисля да се опитам да я направя,че ми се стори доста интересна.Ролца от раци,праскови белени от компот,кис.краставички,портокал,ябълка,ананас и накрая майонезаЛеле каква комбинация,но всички ахкаха ,охкаха.Ще я видим тази работаНаздраве
          Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Ааа, не казвам.
            Който иска да я опита-да дойде на гости.
            Или за да не ме нападне онзи нерез отново-може и да ме покани аз да отида. Не пия и не ям много

Майтап, рибката и викам "перла"-така е известна май и на доста други места, Цвети също и викаше така в Родопите. Само дето не можа да я намери из автобуса на отчето... Накрая се оказа, че била в оная бялата торба, дето БМВ-тата плячкосали в понеделник сутрин... Имаше и разни ножчета и вилички из нея...
            Та за рибката-маринована цаца, без глави, за две кутийки една по-голяма глава червен лук, и една кутийка майонеза. Маринатата също се изсипва в чинията, макар, че става възмазно, резултата е добър. Опа, забравих за маслините-около 100 грама обезкостени маслини които нарязвам на две или три-зависи от едрината. Ако няма обезкостени(често се случва да няма)-обезкостяват се на ръка. Играчка си е, ама си заслужава.
            Лука ако няма червен може да се сложи обикновен, ама е по-остър и ароматен, и салатката става много лучена. Най си е добре с червен.
            За Балчик мисля да направя една такава.
            Доста ракия изпива, и доста приятели прави.
            Наздраве и да ви е сладко.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Нещо си подозрителен...Кротък и смирен НЕРЕЗ...няма...А наздраве,Франко!
              Ей, няма да се научиш и това е.
              АЗ НЕ СЪМ НЕРЕЗ, НЕРЕЗЪТ СИ ТИ!!!
              Колко пъти трябва да ти го повтарям...
              Между другото днес взех две малки прасенца за отглеждане. едното е мъжко. Ако искаш да не го скопявам, и на лято след морето ела да видиш нерез наживо. Като две капки вода сте...
              Наздраве свате, нерез такъв безподобен.

Коментар

Ааа, не казвам.
                Който иска да я опита-да дойде на гости.
                Или за да не ме нападне онзи нерез отново-може и да ме покани аз да отида. Не пия и не ям много

Майтап, рибката и викам "перла"-така е известна май и на доста други места, Цвети също и викаше така в Родопите. Само дето не можа да я намери из автобуса на отчето... Накрая се оказа, че била в оная бялата торба, дето БМВ-тата плячкосали в понеделник сутрин... Имаше и разни ножчета и вилички из нея...
                Та за рибката-маринована цаца, без глави, за две кутийки една по-голяма глава червен лук, и една кутийка майонеза. Маринатата също се изсипва в чинията, макар, че става възмазно, резултата е добър. Опа, забравих за маслините-около 100 грама обезкостени маслини които нарязвам на две или три-зависи от едрината. Ако няма обезкостени(често се случва да няма)-обезкостяват се на ръка. Играчка си е, ама си заслужава.
                Лука ако няма червен може да се сложи обикновен, ама е по-остър и ароматен, и салатката става много лучена. Най си е добре с червен.
                За Балчик мисля да направя една такава.
                Доста ракия изпива, и доста приятели прави.
                Наздраве и да ви е сладко.
                Мммм,добре звучиНо солена риба и майонеза не прави ли алергични реакции?Сигурно не.Аз ще опитам да я направя,допадна миНаздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                  Но солена риба и майонеза не прави ли алергични реакции?
                  Това е доста разпостранен мит. Не, не прави. Нищо няма. На събора доста хора ядоха и им няма нищо. Може да докара главоболие на другата сутрин.

Коментар

Определено е така след като питат за тази салатаМисля си,че и бяло вино поема

Коментар

Това е доста разпостранен мит. Не, не прави. Нищо няма. На събора доста хора ядоха и им няма нищо. Може да докара главоболие на другата сутрин.
                      И аз ядох,па нищо ми нема...Страшна салатка!Много тигрова пие...А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Их,че сте лоши...ама няма да ходя сега до магазина за продукти.Утре ще я опитам тази салатаНаздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                          ...не смея да ги ям...
                          Нали знаете всички гъби се ядат, лошото е че някои само по веднъж

Наздраве

Коментар

Кольо, кога ще е това на Балчик, салата ще има ли и за един водач на паркетник или да си нося, ракията от мен, не че аз съм правил наздраве, аз съм снощен и от вчера ми държи

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                              Нали знаете всички гъби се ядат, лошото е че някои само по веднъж

Наздраве
                              Наричат се гъби-едноядкиНаздравеНе е шега това,агонията от натравяне с гъби била нещо страшно.

Коментар

Трифоне, добре дошъл в бара бе...
                                Кво пиеш? Май само бира, щом си снощен...
                                Сбирката в Балчик е следващия уикенд-23 и 24 Октомври. Салатка ще направя, пък който се включил-включил. Ако не я е опитал-да си направи, вече на две места във форума съм дал рецептата.
                                Наздраве, и се надявам да станеш редовен посетител на нашата кръчма. Весело е, вярвай ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X