Днес по тв правиха странна салата,мисля да се опитам да я направя,че ми се стори доста интересна.Ролца от раци,праскови белени от компот,кис.краставички,портокал,ябълка,ананас и накрая майонезаЛеле каква комбинация,но всички ахкаха ,охкаха.Ще я видим тази работаНаздраве
Ааа, не казвам.
Който иска да я опита-да дойде на гости.
Или за да не ме нападне онзи нерез отново-може и да ме покани аз да отида. Не пия и не ям много
Майтап, рибката и викам "перла"-така е известна май и на доста други места, Цвети също и викаше така в Родопите. Само дето не можа да я намери из автобуса на отчето... Накрая се оказа, че била в оная бялата торба, дето БМВ-тата плячкосали в понеделник сутрин... Имаше и разни ножчета и вилички из нея...
Та за рибката-маринована цаца, без глави, за две кутийки една по-голяма глава червен лук, и една кутийка майонеза. Маринатата също се изсипва в чинията, макар, че става възмазно, резултата е добър. Опа, забравих за маслините-около 100 грама обезкостени маслини които нарязвам на две или три-зависи от едрината. Ако няма обезкостени(често се случва да няма)-обезкостяват се на ръка. Играчка си е, ама си заслужава.
Лука ако няма червен може да се сложи обикновен, ама е по-остър и ароматен, и салатката става много лучена. Най си е добре с червен.
За Балчик мисля да направя една такава.
Доста ракия изпива, и доста приятели прави.
Наздраве и да ви е сладко.
Нещо си подозрителен...Кротък и смирен НЕРЕЗ...няма...А наздраве,Франко!
Ей, няма да се научиш и това е.
АЗ НЕ СЪМ НЕРЕЗ, НЕРЕЗЪТ СИ ТИ!!!
Колко пъти трябва да ти го повтарям...
Между другото днес взех две малки прасенца за отглеждане. едното е мъжко. Ако искаш да не го скопявам, и на лято след морето ела да видиш нерез наживо. Като две капки вода сте...
Наздраве свате, нерез такъв безподобен.
Ааа, не казвам.
Който иска да я опита-да дойде на гости.
Или за да не ме нападне онзи нерез отново-може и да ме покани аз да отида. Не пия и не ям много
Майтап, рибката и викам "перла"-така е известна май и на доста други места, Цвети също и викаше така в Родопите. Само дето не можа да я намери из автобуса на отчето... Накрая се оказа, че била в оная бялата торба, дето БМВ-тата плячкосали в понеделник сутрин... Имаше и разни ножчета и вилички из нея...
Та за рибката-маринована цаца, без глави, за две кутийки една по-голяма глава червен лук, и една кутийка майонеза. Маринатата също се изсипва в чинията, макар, че става възмазно, резултата е добър. Опа, забравих за маслините-около 100 грама обезкостени маслини които нарязвам на две или три-зависи от едрината. Ако няма обезкостени(често се случва да няма)-обезкостяват се на ръка. Играчка си е, ама си заслужава.
Лука ако няма червен може да се сложи обикновен, ама е по-остър и ароматен, и салатката става много лучена. Най си е добре с червен.
За Балчик мисля да направя една такава.
Доста ракия изпива, и доста приятели прави.
Наздраве и да ви е сладко.
Мммм,добре звучиНо солена риба и майонеза не прави ли алергични реакции?Сигурно не.Аз ще опитам да я направя,допадна миНаздраве
Кольо, кога ще е това на Балчик, салата ще има ли и за един водач на паркетник или да си нося, ракията от мен, не че аз съм правил наздраве, аз съм снощен и от вчера ми държи
Трифоне, добре дошъл в бара бе...
Кво пиеш? Май само бира, щом си снощен...
Сбирката в Балчик е следващия уикенд-23 и 24 Октомври. Салатка ще направя, пък който се включил-включил. Ако не я е опитал-да си направи, вече на две места във форума съм дал рецептата.
Наздраве, и се надявам да станеш редовен посетител на нашата кръчма. Весело е, вярвай ми.
Коментар