Марто, оправих го това видео, бре. То, явно за теб ще да е било предназначено (виж го сега). На Деската й трябва още веднъж да прочете - как се пуска клип от "тубата" във форума.
Има, има, не се притеснявай. Само виж, да понапишеш някое и друго стойностно мнение и в другите раздели, не само тук, че да не се налага да ти се одобряват мненията.
И така, другарчета, да започвам ли с фотографиите от събора, тъкмо да си припомните атмосферата от първия ден.
...
Морски( Ники ) ти да не живееш в 1985 година та ходиш по 15дена на море
Как 15, бре? Само 10.
Преди това, бяхме три дни на Събора, а после - още два, на гости у приятели в Южна България (отскочихме и до яз.Жребчево).
Наздраве.
Докато обработвам (разбирай - намалявам размера) моите снимки от Събора, нека да ви поразбудя с последния хит на любимците на Вили, че се чуваше от доста места по крайбрежието.
Наздраве.
Последно редактирано от nickbochev; 19-09-10, 00:39.
И така, нека да разкажа набързо за нашето пребиваване на мястото на Събора.
Понеже пристигнахме още на първи септември, на поляната тепърва започваха да се вдигат шатрите. В хотела даже не бяха запомнили, че ще идват посетители толкова рано, та се наложи да отварят дебелия тефтер с резервациите, за да ни открият.
Видяхме, как се подготвя трасето за траяла, поразходихме се на втори из Пловдив и едва на трети септември се срещнахме с познати от форума.
На някои от вече разпънатите маси имаше подходящи за топлото време питиета:
Набързо се намерихме с Румбата и с Жоро.
Косьо побърза да седне на една маса с част от "актива" на бара, Джорджо и Майкъл.
После, започна изграждането на бивака на "Бар "Наздраве".
Зоркият поглед на фотоапарата ми не изпусна момента на пристигането на Дедо Поп с новата му придобивка ("автобуса"), посрещнат от Румбата.
Впоследствие, се появи и адаша с както нарекох неговата Витара "Жабока".
По някое време се наложи и ремонт на място.
Ето и снимка на по-красивата част от нашата група (Цвета, Дани и Вили). Поздрави за настроението, момичета.
По-късно вечерта, заварих компанията вече събрана и в добро настроение.
Оказа се, че на Събора посетителите на бара се увеличиха, което е добре. Ето някои от новите попълнения.
С адаша (Ник Николов) направихме посещение и на шатрата на Пловдивската група, където шумотевицата и настроението бяха на високо ниво.
След завръщането ни, забелязахме, че дружината се занимаваше с най-важното нещо в бара - вдигането на наздравици.
Появи се и Марияна, водена от нейния четириног приятел (който, обаче, не се вижда на снимката).
Както обикновено, Жоро прекара вечерта в "сериозни занимания", като например четене.
Това, всъщност е единствената му снимка, с чаша в ръка. Наздраве, Жоро.
Това е набързо от мен. Който желае снимки в по-голям формат, нека ми пише, за да му ги изпратя по подходящ начин.
Заради този пост ходих до магазина да си купя и аз една бира и да си я изпия скришно нали ми е забранено......... Наздраве де, да я пия че нямам търпение
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Заради този пост ходих до магазина да си купя и аз една бира и да си я изпия скришно нали ми е забранено......... Наздраве де, да я пия че нямам търпение
Ше кажа на бат'СтъньоПий бе чеди!Само да не е от моята!Наздраве!
П.П:Аз си отварям 5 -тата...И ще дремна малко,че после трябва да пия ракия...
Коментар