Аз, добре прочетох тази вечершните приказки, ама снощните съм ги пропуснал, четейки "по диагонала" и съм прескочил празника на Румен.
Честито, и зло да те забрави, друже.
Наздраве.
Гледам за мойта ракия сте започнали приказка...
Няма лошо, ама като чета какво е написал Жорката излиза,ч е имам най-хубавата ракия на света. Пък тя не е. Най-обикновена джибровка варена в казан от перални. Па макар и двойно печена. Има си острия вкус и това е. Което не пречи всяка вечер да и се наслаждавам де... Но пак да кажа-не е нищо особено, да не остане някой в заблуда,ч е ще пие някакъв еликсир... Еликсир е ракията на адаша-Ник Бочев. В Приморско почерпи от нея-още усещам вкусът и...
Но все пак с удоволствие ще почерпя, стига да има желаещи. Но пак предупреждавам-който е свикнал с купешкия вкус, или с вкуса на изкусно приготвена домашна ракия-моята няма да му хареса много. Остра е... Но пък който се реши да опита-ще има надявам се добра компания...
Айде наздраве, че мнго стана писането...
Гледам за мойта ракия сте започнали приказка...
Няма лошо, ама като чета какво е написал Жорката излиза,ч е имам най-хубавата ракия на света. Пък тя не е. Най-обикновена джибровка варена в казан от перални. Па макар и двойно печена. Има си острия вкус и това е. Което не пречи всяка вечер да и се наслаждавам де... Но пак да кажа-не е нищо особено, да не остане някой в заблуда,ч е ще пие някакъв еликсир... Еликсир е ракията на адаша-Ник Бочев. В Приморско почерпи от нея-още усещам вкусът и...
Но все пак с удоволствие ще почерпя, стига да има желаещи. Но пак предупреждавам-който е свикнал с купешкия вкус, или с вкуса на изкусно приготвена домашна ракия-моята няма да му хареса много. Остра е... Но пък който се реши да опита-ще има надявам се добра компания...
Айде наздраве, че мнго стана писането...
На свата ракията е гадна!Никой да не е близнал!А наздраве!
Нали и аз това им казвам...
Ще видим след 20 дни дали са ми повярвали...
Наздраве!
Сега ме караш да заема позиция ,,кръгова отбрана''Абе сватба те чака,ти ракия обещаваш...Нали знаеш че на сват ти му викат Големата жажда...А наздраве!
... Еликсир е ракията на адаша-Ник Бочев. В Приморско почерпи от нея-още усещам вкусът и...
Бре, адаш, направо да те взема за рекламен агент, а?
Непременно ще взема за Събора - както от последната реколта, така и от по-старата, за да има за различните вкусове.
Наздраве.
Бре, адаш, направо да те взема за рекламен агент, а?
Непременно ще взема за Събора - както от последната реколта, така и от по-старата, за да има за различните вкусове.
Наздраве.
Ники...май ще сменям свата....А с Кольо можем да станем баджанаци...А наздраве!
Аз, добре прочетох тази вечершните приказки, ама снощните съм ги пропуснал, четейки "по диагонала" и съм прескочил празника на Румен.
Честито, и зло да те забрави, друже.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар