А бе, да ви питам-кой ще идва на събора в Пловдив?
Мисля ние-редовните посетители на бара да се оформим в наш си лагер, и да сложим една голяма табела "БАР НАЗДРАВЕ"...
Мисля,ч е ще сме най-атрактивната група на събора.
Миналата година се събрахме с Жоро(Траял) и Стария, Ник Бочев дойде да ни уважи, но даже не сме имали предвид да си направим лагер на бара. Просто така се получи. А тази година ако се сберем-направо ще вдигнем Пловдив на нокти
Този пост е сериозен, затова не казвам наздраве, ако трябва ще пуснем и отделна тема за това.
Засега казвайте тук дали сте съгласни, и как да си направим организацията. Зер остава малко повече от месец до събора.
Аз ще дойда...но не знам как, с кого и къде...и нямам палатка
А бе, да ви питам-кой ще идва на събора в Пловдив?
Мисля ние-редовните посетители на бара да се оформим в наш си лагер, и да сложим една голяма табела "БАР НАЗДРАВЕ"...
Мисля,ч е ще сме най-атрактивната група на събора.
Миналата година се събрахме с Жоро(Траял) и Стария, Ник Бочев дойде да ни уважи, но даже не сме имали предвид да си направим лагер на бара. Просто така се получи. А тази година ако се сберем-направо ще вдигнем Пловдив на нокти
Този пост е сериозен, затова не казвам наздраве, ако трябва ще пуснем и отделна тема за това.
Засега казвайте тук дали сте съгласни, и как да си направим организацията. Зер остава малко повече от месец до събора.
Аз със сигурност отпадам.Жената я пускат от 1 септември чак в отпуск,та живот и здраве сме някъде на море...А наздраве!
Идеята ти ми допада! Ти на палатка ли мислиш да си?
А, наздраве!
Аз винаги когато имам възможност да съм на палатка се възползвам. Иначе съм домошар, и обичам уюта и удобставата, но спането на палатка е неставнимо.
Миналата година на една екскурзийка със семейството се наложи да спим в палатка, но на твърдата земя. Няма такава гадост, поне за човек свикнал с удобставата на леглото. Тази година на едно състезание на което ходих с витарата спахме върху надуваем дюшек, и се чувствах като в хотел. То и ракията и бирата имаха вина за това, ам друго си е на дюшек. Иван Жоров беше с мен, той може да потвърди. Само дето по някое време избягал от палаткатъа заради "рева на атлаския лев", ама това е друга тема
Ууу, дълъг пост стана, пресъхма ми устата...
Наздраве!
Аз със сигурност отпадам.Жената я пускат от 1 септември чак в отпуск,та живот и здраве сме някъде на море...А наздраве!
Аааа, не! Не не, и пак не!!!
НЕ БЕ!
Поне за една вечер, ако трябва и сам, ама ще дойдеш!!!
Иначе разваляме сватовството.
Колко чаках да дойде Септември, та да се напием съвместно, ти се га ще се оправдаваш с жената...
И моята най-вероятно няма да дойде, ама това не ми пречи да се вдигна и да пропътувам 300 км с друсащата витара, с виещите гуми за да се запозная с вас. С някои се познавам де, ама с другите-ще ми е особен кеф да се запознаем, и изпием по бира(поне )
Съвсем съм сериозен-ако не намериш начин да дойдеш поне за една вечер-няма да те познавам оттогава нататък.
Гледай ти каква я мислехме, пък тя каква стана...
Свата пак ще ме нарече нерез, ама не мога да изпусна възможността за бъзик: В моята палатка ще намерим място
Ти само ела, все ще се оправим някак.
Аз винаги когато имам възможност да съм на палатка се възползвам. Иначе съм домошар, и обичам уюта и удобставата, но спането на палатка е неставнимо.
Миналата година на една екскурзийка със семейството се наложи да спим в палатка, но на твърдата земя. Няма такава гадост, поне за човек свикнал с удобставата на леглото. Тази година на едно състезание на което ходих с витарата спахме върху надуваем дюшек, и се чувствах като в хотел. То и ракията и бирата имаха вина за това, ам друго си е на дюшек. Иван Жоров беше с мен, той може да потвърди. Само дето по някое време избягал от палаткатъа заради "рева на атлаския лев", ама това е друга тема
Ууу, дълъг пост стана, пресъхма ми устата...
Наздраве!
Аз по принцип съм навит за палатка, но не знам, дали ще има условия. Пък и зависи от времето...
Наздраве, Коле!
Де го сват ти?
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар