Наздраве! Прибрах се, сбирката мина много добре. Подробности и снимки по късно от останалата част от групата, че сега нямам време пък и по-късно ще тръгвам за Варна а там нямам нет.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Наздраве баткооо Супер сме си , нема махмурлии , те се опаткаха двамца още онази вечер и снощи беха скромни А има и уморени от традиционни български бабешки танци
Не бе свате, няма махмурлии. Не знам дали от въздуха, дали от компанията, дали от настроението, но нямаше пияни. Не знам дали това е добро, или лошо де. А не, че нямаше за пиене, бирата свърши, и накрая карахме на ракия, но въпреки омешването на алкохолите-няма ше пияни.
Пък колко вицове(мръсни) се разказаха, нямам достатъчно РАМ в тиквата да ги запомня...
Не бе свате, няма махмурлии. Не знам дали от въздуха, дали от компанията, дали от настроението, но нямаше пияни. Не знам дали това е добро, или лошо де. А не, че нямаше за пиене, бирата свърши, и накрая карахме на ракия, но въпреки омешването на алкохолите-няма ше пияни.
Пък колко вицове(мръсни) се разказаха, нямам достатъчно РАМ в тиквата да ги запомня...
Коментар