Днес ние с Дедо поп отваряме кръчмата.
Ходихме да видим как е "нормалния" път до жижата за сбирката, и ей-така спонтанно се зароди идеята да ми дойде на гости, и да пийнем по бирица...
А преди малко и малкия от Разградъ се обади, че тръгва от тях, та тази вечер ще сме силни... Правим тренировка за утре
Ходихме да видим как е "нормалния" път до жижата за сбирката, и ей-така спонтанно се зароди идеята да ми дойде на гости, и да пийнем по бирица...
А преди малко и малкия от Разградъ се обади, че тръгва от тях, та тази вечер ще сме силни... Правим тренировка за утре
Наздраве!
И да не забравите да заредите батериите на фотоапаратите.
Наздраве, адаш.
Наздраве!
Да мина да ви видя и аз по някое време. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Я си представете сега, че отгоре вместо Кольо, пише Румбата.
Здравейте от облачен Шумен! Скоро пристигнах. Дедо поп отиде до тях, та сега го чакаме и почваме. Поздрави!
Я си представете сега, че отгоре вместо Кольо, пише Румбата.
Здравейте от облачен Шумен! Скоро пристигнах. Дедо поп отиде до тях, та сега го чакаме и почваме. Поздрави!
"Крадец на форумна самоличност, а?"
Хубаво изкарване на компанията.
Наздраве.
Коментар