Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Тя Вили като види как сме се разпищолили тука-може да я хване срам...

Пейчев, аз пия всичко, саде вода от пералнята дето не пия, ама това го дискутирахме преди няколко страници...
    Та наливай каквото има. Само да не е някаква лимоната.

Свате, като говориш за щерка си-също казвай "хубава" То се знае, че моят син прилича на мен-красавец, ама и твоята дъщеря си е от класа

Пък за грозните ще се разберем разбира се, на драго сърце ти ги оставям ако обещаеш, че ще почерпиш В такъв случай може да се облажим с някое по-прегледно
    Eй Коле,голем дипломат си...Направо си изкара пиенето(щото и щерката на тате се е метнала)Наздраве!
    П.П:Нема ли некой да пусне мАже за Фани?Аз немам Фкус
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ами дайте им по една снимка де да ги видим (поне на щерката п.п Марто да не се засегнеш?) Айде Кольо (така ли да ти викам или ? ) обещаното ...
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Я който още не е с премрежен поглед от пищните форми и алкохола да фърли един кириз тука , да види къв морал имаше едно време !

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=91655
        Видях. Ами какво-такива били времената-такива правила редили.
        Сега май трябва да измислят нещо от сорта на " Ако до 9 годишна възраст едно момиче не си е изгубило девствеността то е много грозно, или просто тъпо..."

O tempora, o mores...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
          Ами дайте им по една снимка де да ги видим (поне на щерката п.п Марто да не се засегнеш?) Айде Кольо (така ли да ти викам или ? ) обещаното ...
          Има я бре!Неколко страници назад...Ха наздраве!А Колето(ако иска евентуално,аз съм го одобрил вече) да пуска снимка на синО...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве!!! Преди малко се прибрах от Варна и бащата веднага ми предложи да ми капне една ракия покрай таратора ама отказах. Боднах на бързо едно пиле на грил с пържени картофи и викам да видя какво става из форума. Бе гледам много женско има в тая тема, дайте нещо на сам няма значение дали е хубава или много хубава от това зависи само колко време ще я обеждавам.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
              Наздраве!!! Преди малко се прибрах от Варна и бащата веднага ми предложи да ми капне една ракия покрай таратора ама отказах. Боднах на бързо едно пиле на грил с пържени картофи и викам да видя какво става из форума. Бе гледам много женско има в тая тема, дайте нещо на сам няма значение дали е хубава или много хубава от това зависи само колко време ще я обеждавам.
              Море...да слушаш татьо си...!Наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Имаш я след малко

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Има я бре!Неколко страници назад...Ха наздраве!А Колето(ако иска евентуално,аз съм го одобрил вече) да пуска снимка на синО...
                Само не ми казвай , че е някъде по ония снимки ? Охх ако е Наздраве !

За Иван жена , Марто за тебе какво да е пийнито ? Ам другите какво искат .. ?
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Имаш я след малко

Само не ми казвай , че е някъде по ония снимки ? Охх ако е Наздраве !

За Иван жена , Марто за тебе какво да е пийнито ? Ам другите какво искат .. ?
                  Не е бре!!!Не съм толкУ дрът...Виж там некъде около 795(примерно) страница...че вчера си честитихте стр.800...
                  А НАЗДРАВЕ!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абре Иване Иванееее , фана се от морето доде тука и при най-големите пиянки дойде жена да търсиш и ти си изфъскал вече
                    Аре наздраве и от мен , че нещо тия деньове се загубих
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Море...да слушаш татьо си...!Наздраве!
                      Татю му е пич. То и Ванката де...
                      Благодарение на тях двамата вече имам монтирана лебедка на витарата(помогнаха ми с кербовка-машинката дето стиска кабелните обувки върху кабелите)...
                      Само дето още не съм я пробвал истински, ама сега нямам време.
                      Наздраве Иване!
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ха наздраве и от мен!
                        Да е честит рожденният ден на Вили.
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Как да я пробваш като нема с кого
                          Аз иначе си чакам ама докога ли не се знае
                          аде наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
                            Ха наздраве и от мен!
                            Да е честит рожденният ден на Вили.
                            Здрасти и Наздраве !

Не е бре!!!Не съм толкУ дрът...Виж там некъде около 795(примерно) страница...че вчера си честитихте стр.800...
                            А НАЗДРАВЕ!
                            Да бе и аз тва се учудих Видях я аз , ама малко и остава да стига педалите и да почваш да я учиш Абе Марто по едно време не пишеше ли , че си от Русе ? Наздраве !
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Пейчев,давай пиеньето бре,да не се излагаме пред чужденците(двама гости ни гледат сеирО)....Наздраве!
                              П.П:В Русе са само убави 'ора...Но за съжаление не съм и стъпвал там...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                                Абре Иване Иванееее , фана се от морето доде тука и при най-големите пиянки дойде жена да търсиш и ти си изфъскал вече
                                Аре наздраве и от мен , че нещо тия деньове се загубих
                                Наздраве Румене! При мен е малко странна работата, не аз си търся жена, а жените мене ама не знаят за съществуването ми или на мен не ми допадат много, инъче фенки бол.
                                Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Татю му е пич. То и Ванката де...
                                Благодарение на тях двамата вече имам монтирана лебедка на витарата(помогнаха ми с кербовка-машинката дето стиска кабелните обувки върху кабелите)...
                                Само дето още не съм я пробвал истински, ама сега нямам време.
                                Наздраве Иване!
                                Наздраве Кольо, аз ракията на бащата не я харесвам нещо и заради това пия вино докато не е свършили че вече дъното на бидона се вижда, над 300 литра бяха а сега вече е утайката, лошо.
                                Наздраве и на останалите от компанията!
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X