Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде млад човек може да тренира моторни спортове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде млад човек може да тренира моторни спортове?

Колеги, сина е на 15 години и много е запален да тренира или мотоциклетизъм или картинг, абе нещо моторно!
    Има ли в София някакви такива клубове, където да опита, да му покажат основите и т.н.! Имам възможност да му купя мотор например, но не искам да кара без документи! Пък и не съм сигурен, че няма да му мине мерака с времето! Ако няколко месеца покара под наблюдение на инструктор и не се откаже ще му мислим по-нататък!
    יעבור
    «И това ще мине»

До: Къде млад човек може да тренира моторни спортове?

Клубове много,но е страшно скъпо.Някога държавата плащаше всичко.Сега всички пари ще са от теб.Освен това на 15 години за тия спортове е малко късничко.Та той си е вече мъж.
    Мнението ми на човек,занимавал се с автомобилни спортове е да го насочиш към автокроса/бъгитата/.Би могъл да му вземеш едно бъги и докато стане на 18 да тренира,да чупи и да ремонтира.Ще го водиш и по състезания,разбира се.След три години ще е готов за подвизи.
    Понеже гледам,че си от Чипровци,в Монтана се намират 1/3 от бъгистите в България,така че има от кого да научи занаята.Ако ти трябва съдействие обаждай се.Ще ти помогна с каквото мога,ще те свържа с хората и т.н.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X