Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам да организираме банкет на форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предлагам да организираме банкет на форума

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Навит съм
    Но аз лично предпочитам да пее Анелия, пред Нелина .
    Очевидно, ще трябва да се поясня.
    В горният поуст намеквах, на запознатия с " ъндърграунд хайлайфа " в България, известният шопски бонвиван и светски репортер на форума, Zbytsam един факт.
    А този факт е, че между собственика на Musichall Кошарите, Анелия и Нелина, има известна връзка.
    Познайте , каква е тя ???????

Боже как звучи - Musichall Кошарите!!!!!!!!!!!!!!!
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Значи:Определяме се като офроудъри т.е. хора извън традициите.А искаме да правим банкет в ресторант.Няма лошо,той банкета си е най-хубавото нещо,където и да го правиш.
      Ама не искате ли да направиме един ОТКРИТ банкет някъде в природата около София/пикник му се вика/.Само ток да има.Музиката и озвучаването е от мен.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Значи:Определяме се като офроудъри т.е. хора извън традициите.А искаме да правим банкет в ресторант.Няма лошо,той банкета си е най-хубавото нещо,където и да го правиш.
        Ама не искате ли да направиме един ОТКРИТ банкет някъде в природата около София/пикник му се вика/.Само ток да има.Музиката и озвучаването е от мен.
        Открит новогодишен банкет звучи вече прекалено дори и за оффроудърите.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Открит новогодишен банкет звучи вече прекалено дори и за оффроудърите.
          Подкрепям те напълно колега,аз принципно съм къмпингар заклет.Преди година на 17-ти януари решихме с още 45 човека да направим едно лагерче на палатки и вярвайте ми усещането не е много приятно

До към 2-3 часа добре,под въздействието на промишлено количество алкохол Но след това почна да става лекинко ладно дет се вика -10 градуса не е поносимо за всеки.Бях доволен като цяло,но главата за малко ми се сцепи от студ

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
            Подкрепям те напълно колега,аз принципно съм къмпингар заклет.Преди година на 17-ти януари решихме с още 45 човека да направим едно лагерче на палатки и вярвайте ми усещането не е много прият
            До към 2-3 часа добре,под въздействието на промишлено количество алкохол Но след това почна да става лекинко ладно дет се вика -10 градуса не е поносимо за всеки.Бях доволен като цяло,но главата за малко ми се сцепи от студ
            От"студ"?

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
              Идеята е много добра, но ако е някъде по-в центъра на България, може би ще може да се съберем повече участници във форума. Все пак София е близко само на тези, които живеят в София. А пък едва ли и на софийско-пребиваващите им се ще точно на Нова година пак да са в София.
              Подкрепям,въпреки че съм облагодетелстван откъм разстояние.Знаеме че географския център на Родината е Узана,а пък от там до Габрово е един "таковата" разстояние и се сещам за едно заведение май "страноприемница' му викат -едни кръшни девойки рипат български хора,с две думи удоволствие за всички сетива.Има само един дребен недостатък -май беше в голямата си част на открито,ама то габровци да кажат.А защо пък не и самата Узана.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

С един банкет няма да минем,явно по региони трябва да е,а и не се знае как ще е пътната обстановка на заветната дата,нали сме винаги изненадани от снега.

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                  Подкрепям,въпреки че съм облагодетелстван откъм разстояние.Знаеме че географския център на Родината е Узана,а пък от там до Габрово е един "таковата" разстояние и се сещам за едно заведение май "страноприемница' му викат -едни кръшни девойки рипат български хора,с две думи удоволствие за всички сетива.Има само един дребен недостатък -май беше в голямата си част на открито,ама то габровци да кажат.А защо пък не и самата Узана.
                  Центъра на света е Перник , моля те да поздравиш моя приятел Кире Миньоро -специално от Гената с Голфа.

Коментар

Новогодишните празници наближиха,но тази тема потъна в забрава.Явно около празниците няма да се получи,затова хайде да го направим началото на Януари.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Новогодишните празници наближиха,но тази тема потъна в забрава.Явно около празниците няма да се получи,затова хайде да го направим началото на Януари.
                        Главният инициатор вече не влиза във форума, та затова няма развитие.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                          Преди години един мой добър колега с когото за съжаление съдбата ни раздели ми каза следната много мъдра сентенция:
                          "Предпочитам най скапания банкет пред най хубавата работа"
                          С течение на годините все повече започвам да оценявам колко велик човек е бил. Жив и здрав да си Васко!
                          По тоя повод всеки петък следобед със сегашните ми колеги и приятели си организираме "скапан банкет" и зае....ме "хубавата" работа.
                          За. Макар мутренския имидж на въпросното заведение.
                          ЕВАЛА
                          Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X