Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това е знамение!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това е знамение!!!

Днес както си седяхме с бат Ясен и си мислехме как да кръстим събралият се мотокрос отбор,изведнъж доде. За пореден път се убеждавам , че в СМС играта " Изпрати СМС, за да разбереш коя фолк звезда си" на телевизия Планета няма нищо нагласено и измислено и 260те лева телефонна сметка са си заслужавали всяка една стотинка. Та да се върна в началото на разказа, седиме с Ясен и Х1 и се чудиме как да кръстим новият мотокрос отбор с членове-мен,ясен, Х1 и ЕМО. Времето напредваше и вече си дърпахме 8ма цигара Мелник в кутия от Боро(невероятно вървежен номер) , когато на мен ми хрумна идеята да изстрелям един смс в играта. Не случайно съм най-умен от отбора и не случайно имам най-много убити босове на Warcraft. Та изпращам аз смс и Ясен започна да нервничи и да се разхожда напред-назад , като през една секунда питаше какво става с отговора, но аз вдигах рамене. Накрая дойде и О'боже!!! Планета бяха казали тежката си дума- групата 88 ( осмичките) .
    Сега се запознайте със следващия клип http://vbox7.com/play:6ef45811 и ще разберете , че нещата си идват съвсем на място. Сега имам за задача да разпределя кой от нашия отбор съответно на коя "осмичка" отговаря, след което да уведомя колегите си и всеки да си представя тази нощ пред огледалото че е съответното момиче. Еми то много ясно , че аз съм Джени- и двамата сме с плътен италиянски тен и зелени очи и имаме перверзни физиономии и целулит. Яската си е Силви - най - улегнала спокойна и сериозна изглежда , а също така има поглед тип осмичка, какъвто има и бачето. Малкия Х1 ще е Веси- невинна и същевременно кичозна тип "коте". Е сега гаранция тези дето се съмняват в гениалността ми ще се пробват да ме затапат , като кажат"Тоя хареса за тях най-яките осмички , а на ЕМО ще даде тая дерто изобщо не му приляга" Е да , ама отново за кой ли път грешите и сега ще ви унищожа, само внимавайте: Наблюдавайте и този клип http://vbox7.com/play:6ac81169 и ще се убедите , че Дени - осмичката , която отговаря на ЕМО е облечена с гащеризон и има някакви коли и авточасти- с кво се занимава ЕМО???- С АВТОЧАСТИ!!! А сега ми говорте, че не съм гениален , а сега майка ми да вика , че ще свърша в затвора.

С кой рейс се прибирахме като бяхме до зоогическата градина? - с 88

Колко от отбора харесват ауди А8-двама - това какво прави? А8А8 - извадете от там А-тата и какво се получава - 88

Къде киснехме едно време на кафе в Планета -88

Къде е заряда на песента в първия клип - на "Ето пак избирам 8 гаджета да имам" Какво ще направа аз ако някое мое гадже ми каже подобно нещо в лицето-ще и избия 8ми горен зъб и ще и спукам 8 ми ломбален прешлен - отново 88

Е стига ли ви толкова доказателство, че отбора трябва да се казва осмичките????? А сега кажете на Ясен отворения , че това си е точно знамение , а не че пия некачествена химия за предстоящите борби!!!

П.с. Ако някой иска да се присъедини към отбора за каране(днес Данко изяви желание) няма нужда да се обяснява по един час, а нправо да напише " Моля добавете още една осмица, както казваха от Мтел едно време. Моля Венци Петров наред с другите ми заслуги(последната ми беше откриването на ВЕ ЛА ефекта) да прибави и "пъррвото използване на дигитален език за покана за каране" към всичките ми заслуги. Айде , че трябва да ида до банкомата - ще изтегля 88 лева.

До: Това е знамение!!!

Радваш майче.

Коментар

Вярно е знамение - чета го в осем и осем!
      Последно редактирано от Tougi; 10-09-08, 19:04. Причина: да, ама часовника на форума е назад :)

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
        Ааа, поста ти е в 8.03! Нема знамение!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Сменяй лекарствата. И доктора. Кефиш.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ахахахах най-якия team
            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от h1* Преглед на мнение
              Ахахахах най-якия team
              Ти щщо не спиш , бе малко МРК?

И кво ми ходиш днеска на лекция за безопасен секс в училище като на тая лекция ви учат само глупости - нали съм ти казвал не един път-за да избегнеш нежеланите ефекти от секса-ВАДИШ СИ ГО!!! Това е. няма кво да слушаш некви медицински сестри дето като ходат задните им части под престилата изглеждат все едно си заврял две прасета под чаршаф и те са се сбили. Нали се сещаш подобно чудовище, че не е правило секс откакто е изяла последния си съпруг , па тебе ще учи как да се пазиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                знам си аз.

Коментар

А почетни членове (какво друго освен "член" бих могъл да бъда??? НИШТУ! ) приемате ли... защото ... ще трябва да ти издам една тайна - аз въщност съм от Велико Търново - т.е. от това следва, че не съм от "Обединен окръг шопландия"...

П.С. никакво сменяне на лекаря/хапчетата и други подобни - така си си добре!

Коментар

ШШШШТ,никви доктори, никви хапове!Момчето си е ноо добре,евала му!
                    zbytsam,за пореден път си номер ЕНО!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                      А почетни членове (какво друго освен "член" бих могъл да бъда??? НИШТУ! ) приемате ли... защото ... ще трябва да ти издам една тайна - аз въщност съм от Велико Търново - т.е. от това следва, че не съм от "Обединен окръг шопландия"...

П.С. никакво сменяне на лекаря/хапчетата и други подобни - така си си добре!
                      Останалите шопландци ако те пуснат си вътре и ще бъдеш осмичка.

Коментар

Искам да поканя Ива кх(Ива Кекса) в осмичките. Предлагам за целта днес тя да изгледа този клип: http://vbox7.com/play:eb97e802 и да се смята за АМЕТ от там.

Ще помоля останалите осмички да сипоменят фразата "...ТЕБ ОБИЧАМ,ТЕБ ОБИЧАМ МИЛИЧЪК АМЕТ..." С ..."ТЕБ ОБИЧАМ , ТЕБ ОИЧАМ МИЛИЧЪК ИВАК..."

Коментар

Благодаря за оказаната чест! Амет ми е ... идеала за Мъж

*ако ми се беше наложило да го изрека с думи, нямаше да мога да си изкривя устата
                          и да го кажа
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Благодаря за оказаната чест! Амет ми е ... идеала за Мъж

*ако ми се беше наложило да го изрека с думи, нямаше да мога да си изкривя устата
                            и да го кажа
                            А каде остана Евгени! А? За него ни дума - нашето форумно слънце! Той идеала за "8"-ка ли ти е?

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                              Ти щщо не спиш , бе малко МРК?

И кво ми ходиш днеска на лекция за безопасен секс в училище като на тая лекция ви учат само глупости - нали съм ти казвал не един път-за да избегнеш нежеланите ефекти от секса-ВАДИШ СИ ГО!!! Това е. няма кво да слушаш некви медицински сестри дето като ходат задните им части под престилата изглеждат все едно си заврял две прасета под чаршаф и те са се сбили. Нали се сещаш подобно чудовище, че не е правило секс откакто е изяла последния си съпруг , па тебе ще учи как да се пазиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X