Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се върне ли Стефан във форума???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се върне ли Стефан във форума???

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
    Да, избора си е негов - не би следвало да му даваме уклон... т.е. отговора ми е ,,бих желал да се върне".
    Е тва е и моето мнение.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
      ..........................................
      Браво! Дано го види!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Абе пичове,да се върне или не,е па нема такъв въпрос !!!
        Ако много му е писнало ,няма да се върне.То и на мен два три пъти ми е писвало,но като се замисля,че за дразнителите ми интернет е почти единственото място за "мъжка "изява,се отказвах.Намерих му цаката,прекрасната функция за игнориране,с чиято помощ не мога да чета словоизлиянията на игнорираните,независимо от темата.

ПС:Спазвайте правилата и се възползвайте от екстрите ,предоставени от форума.Бъдете полезни ,така както форума е полезен на всеки от нас.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Уважаеми колеги, оттук насетне всяка поредна тема коментираща Стефан и без неговото участие ще заключвам лично... Стефан е сериозен мъж и може сам да решава кое и какво, дали ще пише или няма да пише... Ние нито сме му бавачки нито ще му бъдем... Можем да го критикуваме, можем да се караме с него само не можем да се държим с него като с повтарящ втори клас...

Ако пък Стефан започне да пише, или да не пише, в зависимост от това какви вотове събира или не събира, аз пръв ще спра да го чета и най-вече няма и по телефона да му се обаждам...

Я се вземете в ръце... бива ли такова нещо... с вотове да решавате да ли да пише или да не пише... Я го оставете на мира...
          VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X