Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За парко местата
Свий
X
-
До: За парко местата
Аре не се прай - не можеш да ме убедиш, че не можа да я събереш пред стълбите та трябваше да я качиш до 3тото стъпало. Иначе за местата си прав (би бил и за дупките, боклука, кучетата, котките, липсата на градинки, тротоари, незаконната сеч/лов/риболов, незаконното иманярство, корупцията и пр.)!
А за окачването - може малко да се схване и понеже няма как да му направиш масаж по-добре го раздвижи добре през почивните дни!
Коментар
-
Шегата на страна колега,наистина нямаше как да го сместя пред стълбите.Опитах ,но седеше на средата на улицата и не можех да го оставя така ,поради нощните рацери които миналата година ми бяха ударили предишната кола.И най-накрая се нервирах и го зачекнах до 3-то стъпало
Коментар
-
Аха, така си и мислех, че тази мутра е от форума
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...727&start=3720
ма едно не разбрах - на кого даде снимките, щото явно са правени с един апарат...
Коментар
-
Ха ха ха .... МУТРА !
Предлагам да ти смениме ника.... абе колега а този магазин работи ли по принцип??? и собственника кво мисли по въпроса???
А като махнеме смеха - недей ! не паркирай така... помисли: майки с колички, инвалиди, възрастни хора.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеХа ха ха .... МУТРА !
Предлагам да ти смениме ника.... абе колега а този магазин работи ли по принцип??? и собственника кво мисли по въпроса???
А като махнеме смеха - недей ! не паркирай така... помисли: майки с колички, инвалиди, възрастни хора.....А това пред което съм спрял е клуб на НДСВ за който не фукнционира от бая време
Коментар
-
Аман от мутри със скъпи джипове
Кога са сварили да те снимат, та даже и по форумите да те истипосат
И аз, най обичам да се покатеря на трудно достъпни за простосмъртните коли места, как ме гледат само....
Не се бой за окачването, нищо му няма!
Поздрави!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар