Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За парко местата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За парко местата

Да ви се оплача колеги.Ако модераторите преценят да я изтрият,но просто не се сдържах Снощи като се прибирах към 00.30h обикалях около 20 мин и най-накрая вижте къде трябваше да се паркирам.Не че ми пречи ,но не трябва да е така по дяволите ми ако не бях с "с пистарката"???

До: За парко местата

Има ли проблем за окачването ако колата престои в подобна позиция една нощ? Винаги съм се чудел...
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

Ми да ти кажа честно снощи като спрях се замислих и аз над този въпрос,но бях толкова изморен от работа ,че си казах "Дрее ми ,квот стане такова".За моя радост сега няма никакви проблеми

Коментар

Аре не се прай - не можеш да ме убедиш, че не можа да я събереш пред стълбите та трябваше да я качиш до 3тото стъпало . Иначе за местата си прав (би бил и за дупките, боклука, кучетата, котките, липсата на градинки, тротоари, незаконната сеч/лов/риболов, незаконното иманярство, корупцията и пр.)!

А за окачването - може малко да се схване и понеже няма как да му направиш масаж по-добре го раздвижи добре през почивните дни!

Коментар

Шегата на страна колега,наистина нямаше как да го сместя пред стълбите.Опитах ,но седеше на средата на улицата и не можех да го оставя така ,поради нощните рацери които миналата година ми бяха ударили предишната кола.И най-накрая се нервирах и го зачекнах до 3-то стъпало

Коментар

Аха, така си и мислех, че тази мутра е от форума

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...727&start=3720

ма едно не разбрах - на кого даде снимките, щото явно са правени с един апарат...

Коментар

Ха ха ха .... МУТРА !

Предлагам да ти смениме ника.... абе колега а този магазин работи ли по принцип??? и собственника кво мисли по въпроса???

А като махнеме смеха - недей ! не паркирай така... помисли: майки с колички, инвалиди, възрастни хора.....

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Ха ха ха .... МУТРА !

Предлагам да ти смениме ника.... абе колега а този магазин работи ли по принцип??? и собственника кво мисли по въпроса???

А като махнеме смеха - недей ! не паркирай така... помисли: майки с колички, инвалиди, възрастни хора.....
                Това беше между 00.30 и 7.50h иначе не бих си позволил лукса да запреча пътя на споменатите от теб хора А това пред което съм спрял е клуб на НДСВ за който не фукнционира от бая време

Коментар

Аман от мутри със скъпи джипове
                  Кога са сварили да те снимат, та даже и по форумите да те истипосат
                  И аз, най обичам да се покатеря на трудно достъпни за простосмъртните коли места, как ме гледат само....
                  Не се бой за окачването, нищо му няма!
                  Поздрави!
                  Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Аз сам го снимах защото бях възмутен от това че няма де да паркирам,а тия дето ме постнаха в други разни форуми са пустиняци

Коментар

Таман си викам, от де толкоз бързи папараци а то кво било...
                      Каквото сам си направиш....
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X