Обява

Свий
Няма добавени обяви.

някой може ли да ми съдейства?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• някой може ли да ми съдейства?

Имам голямо желание да се запозная с актьора Никола Анастасов. Но не за секунда, а да седне и да ми отдели известно време. Искам да се запозная с него , заради афинитета и на двамата към шопската култура. Мойте приятели уж щяха да свършат работа, но нищо никой не прави. За това моля , ако някой го познава да ми съдейства, ако е възможно. Благодаря предварително. Изчел съм всички негови произведения по темата и мога да гарантирам, че няма да изложа никого.

До: някой може ли да ми съдейства?

Ти несъмнено си колорит в този форум и ми е приятно да те чета, но досега винаги мислех, че нещо се базикаш с тази "шопска култура" "шопландия" и т.н. Батка, каква култура какви пет лева. "Шопу" си е.... майката- лоши хора, келеви, заядливи, завистливи. Не се заяждам, и не страдам от разни комплекси провинции, майни и не знам си какви още глупости. Аз говоря за истинските шопи, а не столичаните. За кореняците става въпрос. На много такива съм попаднал (все от околностите на София) и всичките ги имаха "качествата", които съм изброил по-горе. През турското робство по шопско никаква съпротива не е имало срещу поробителя, защото яко топячи, подмазвачи и нищо не можело да остане скрито. Пак казвам, нито се заяждам, нито искам да обидя някои. Такива са ми впечатленията, може и да не съм прав, но все на такива съм попадал.
    Последно редактирано от cveti; 30-08-08, 12:13.

Коментар

Без коментар. А в историческа гледна точка-съвършенно невярно.

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
        келеви, заядливи, завистливи....
        ...защото яко топячи, подмазвачи и нищо не можело да остане скрито.
        напипал си всичко ценено У истинския шоп. То това си е културата на шопо. Шопландия all stars се бори баш за запазването на тези ценни качества.С този интернет всички станаха много културни добри и нищо не остана от шопо.
        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X