Обява

Свий
Няма добавени обяви.

вие нямате право на достъп до тази страница.!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• вие нямате право на достъп до тази страница.!!!

vBulletin съобщение

4selenger, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
    Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
    Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.

Добре де !

Кой от вас ми спира правото да пиша нещо на някои на лично,,,или изобщо да имам лек достъп !??
    Защо като пратя съобщение на някой ,,а след това ми блокират всичко!!??
    какво толкова съм направил,,и до кога така ще бъде !!

До: вие нямате право на достъп до тази страница.!!!

Човек, докога ще пускаш нови и нови теми със същия или подобен въпрос - не разбираш ли, че нищо няма да постигнеш по този начин!?

Коментар

Абе форума започва да се превръща в "Епичната борба на 4selenger с vBulletin и собственото му Его"...
      Зима иде

Коментар

Аз предупреждавам 4selenger че още една негова публикация в този стил и завинаги ще се лиши от достъп до този портал... Модераторите и останалите участници тук му отделиха много повече време отколкото заслужава!
        VPetrov.photography

Коментар

Дайте да не се държим като светата инквизиция. 4selenger отбелязва супер бърз напредък със списването на постовете си. В началото използваше някакъв авторски английски, след това направи първите си стъпки в българския, а сега направо е гуру по българска филология. Трябва да го поощрим, човекът точно кръкна и сега му режете крилцата. Това заплахи за банове, забрани да праща лични съобщения ... Мен като ме дразни някой с мненията си, просто го прескачам и не го чета.
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
          ВАЗ 2131

Коментар

Няма такива филми... Тук има достатъчно ангажирани хора и никой няма да си губи времето да "прескача" по няколко десетки мнения за да стигне до единственото смислено... Достатъчно и време и желание му беше отделено... Критериите са ясни, ако има желание да ги спазва ако ли не просто няма да пише тук...!
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
              ...Трябва да го поощрим, човекът точно кръкна и сега му режете крилцата. Това заплахи за банове, забрани да праща лични съобщения ... Мен като ме дразни някой с мненията си, просто го прескачам и не го чета.
              Да поощрим какво?!? Безкрайното пускане на теми с едни и същи въпроси, на които отдавна е получил отговор, и то във форуми, където не им е мястото (тази тема, както и предходните с подобно съдържание, беше изцвъкана в "Автомобили 4х4")?!?

Ако някой все още не е разбрал, че никой не е налагал на въпросния участник забрани за ЛС, моля да отиде и да прочете правилата на форума, както и ограниченията за нови участници. "Проблемът" на 4selenger произтича от крайно ниският му рейтинг. А това положение няма никакви шансове да се промени с публикации като горната.

Що се отнася до "заплахи за банове", то в този форум се проявява мнооого голяма толерантност. В повечето от сходните чуждестранни форуми, върху които имам поглед, за подобно поведение колегата щеше да бъде отсвирен по бързата процедура много отдавна ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Що не и шибнете направо катинара докато е време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X