Роди се звезда...
Млад, висок, с очила-за повече тежест и интелект..
...и друго, просто не се сещам.
От няколко годинки , този ерудиран кадър се намести в БНТ.
То на футболни мачове, то на баскетбол, то на волейбол..., абе капацитет отвсякъде.
Сега за награда, го пратиха и до Пекин - от там ще блесне с нова сила от инпровизираното ни студио - 2м/2м.
Пропуснах ли да спомена, че на него някък си му е трудно..да се изразява.Мисълта му и изказа му са в сериозен конфликт...
Да кажем , че не му е призвание.., че не му се отдава, че няма дар слово.., е най-мекото определение.Той е такава мъка - като изказ, като подход и отношение към събеседниците му, че буди откровен смях у мен.
Сигурно е едно - той има заслуги и него няма кой да го съди...професионално.Помните ли Бащата - старият Манченко..
Онзи "експерт" коментатор , любимец на онази кумунистическа номенклатура..Аз и него помня ..." като коментатор " на Баскетболните мачове..на женският отбор на Миньор.Умееше ги той, "безпристрастните" коментари ..в полза на ..по-силните и богатите..
Пенсия изкара човека, като несменяем коментатор.., нищо че народа го псуваше, важно беше властите да го харесват.
Днес пред очите ми е ...Синето - Мънченко младши.
Ясна е работата - и този ще взима пенсия от БНТ - то...
То на тяхната фамилия - тази Професия им е "подсигурена" до живот.
Жалко, за многото млади и кадърни журналисти с дар слово...
..те просто си нямат подходящият татко..
Така е не само с бащица - и син Манченко и смешното БНТ..,
така е ..къде ли не..
Иначе променяли сме се били..
Смешници навсякъде..., но смешници с Бащици!!
Млад, висок, с очила-за повече тежест и интелект..
...и друго, просто не се сещам.
От няколко годинки , този ерудиран кадър се намести в БНТ.
То на футболни мачове, то на баскетбол, то на волейбол..., абе капацитет отвсякъде.
Сега за награда, го пратиха и до Пекин - от там ще блесне с нова сила от инпровизираното ни студио - 2м/2м.
Пропуснах ли да спомена, че на него някък си му е трудно..да се изразява.Мисълта му и изказа му са в сериозен конфликт...
Да кажем , че не му е призвание.., че не му се отдава, че няма дар слово.., е най-мекото определение.Той е такава мъка - като изказ, като подход и отношение към събеседниците му, че буди откровен смях у мен.
Сигурно е едно - той има заслуги и него няма кой да го съди...професионално.Помните ли Бащата - старият Манченко..
Онзи "експерт" коментатор , любимец на онази кумунистическа номенклатура..Аз и него помня ..." като коментатор " на Баскетболните мачове..на женският отбор на Миньор.Умееше ги той, "безпристрастните" коментари ..в полза на ..по-силните и богатите..
Пенсия изкара човека, като несменяем коментатор.., нищо че народа го псуваше, важно беше властите да го харесват.
Днес пред очите ми е ...Синето - Мънченко младши.
Ясна е работата - и този ще взима пенсия от БНТ - то...
То на тяхната фамилия - тази Професия им е "подсигурена" до живот.
Жалко, за многото млади и кадърни журналисти с дар слово...
..те просто си нямат подходящият татко..
Така е не само с бащица - и син Манченко и смешното БНТ..,
така е ..къде ли не..
Иначе променяли сме се били..
Смешници навсякъде..., но смешници с Бащици!!