Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?

Хора в България отдавна не се играе футбол а ЕВРОФУТБОЛ

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение

Трябва да можеш да играеш. Другото само си идва.
      Пропускате че "можещите" играчи не остават, или не идват да играят в България. Наскоро чух че Нигериеца Ричард, в някакъв второкласен Руски отбор, получавал 10 пъти повече отколкото у нас!

Коментар

В България няма и теоретичен шанс да има футбол. Той е параван за други неща и футболът като такъв интересува само запалянковците.
        Играчите са мегалекета, които лесно се самозабравят във всяко отношение, а самоизживяването им като звезди не им помага никак в играта. Затова пък получават толкова, колкото малцина си представят.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Този Гонзо, не беше ли един играч, дето 3 години игра в Англия, и не успя да научи езика ? Или Франция ?? Когато го питаха, защо не се вписал в отбора, каза, - ами те ми говорАт на чужд език, аз не ги разбирах.

Някакъв мандрилоподобен индивид беше, май е същия )
          Във Франция. А език не му трябваше, защото изкара предимно на резервната скамейка. Приятели цесекари се заяждаха с мен, че с Гонзо бил осъществен най-скъпия трансфер на футболен зрител в света. Пък аз, както съм от "Левски" никога не съм бил от Гонзо.
          Искам България чиста!

Коментар

А колко е завършил мача?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
              А колко е завършил мача?
              Пич, ти изби рибата . Паднахме само с 0:1, но не е въпроса в резултата...
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

"ЛЕВСКИ изгуби първата битка благодарение на прехваления Гонзо и селянина Вуцов!
                Дано спечелиме войната!
                Вие не заслужавате публиката, която имате! " - Мнението на София - Запад за провала на Левски. Мисля , че хората доста добре са се изказали , няма какво повече да добава , освен искаме си Мъри !!!!

Коментар

Не се интересувам от този спорт,а ми е интересно как може да се наливат толкова пари в този спорт,да се гонят 11 човека на терена?
                  Кой друг уважаващ себе си спортист след мач ще се напие забавлява като за последно?не говоря само за нашите вижте и по света?
                  Да ви дам програмата ма Майк Таисън да видите за какво става дума?Тренировки по 3 месеца в пустинята преди всеки мач,за да влезне в кондиция и да се подготви.
                  А тези не искам да ги коментирам като спортисти,като спорт.

Поздрави

Коментар

И да се пънем и да не се пънем толкова си можем. Отбор не се прави само от играчи, нито само от треньор нито само с пари, нито само за една година. Жалко и за този пропилян сезон.

Един съвет към колегата ВМС - пооправи подписа докато е време - случвало се да наказват за подобни словосъчетания

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение

Не се интересувам от този спорт,а ми е интересно как може да се наливат толкова пари в този спорт,да се гонят 11 човека на терена?..
                      Здравей!

Неволно пригласяш на Шерлок Холмс (цитирам по памет):

Не мога да разбера как така в цивилизованата ни Англия от края на ХІХ век има толко много джентълмени, които искрено се учудват от това, че един кон бяга по-бързо от друг.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X