Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?
Свий
X
-
До: ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
Трябва да можеш да играеш. Другото само си идва.
Коментар
-
В България няма и теоретичен шанс да има футбол. Той е параван за други неща и футболът като такъв интересува само запалянковците.
Играчите са мегалекета, които лесно се самозабравят във всяко отношение, а самоизживяването им като звезди не им помага никак в играта. Затова пък получават толкова, колкото малцина си представят."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеТози Гонзо, не беше ли един играч, дето 3 години игра в Англия, и не успя да научи езика ? Или Франция ?? Когато го питаха, защо не се вписал в отбора, каза, - ами те ми говорАт на чужд език, аз не ги разбирах.
Някакъв мандрилоподобен индивид беше, май е същия)
Искам България чиста!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнениеА колко е завършил мача?. Паднахме само с 0:1, но не е въпроса в резултата...
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
"ЛЕВСКИ изгуби първата битка благодарение на прехваления Гонзо и селянина Вуцов!
Дано спечелиме войната!
Вие не заслужавате публиката, която имате! " - Мнението на София - Запад за провала на Левски. Мисля , че хората доста добре са се изказали , няма какво повече да добава , освен искаме си Мъри !!!!
Коментар
-
Не се интересувам от този спорт,а ми е интересно как може да се наливат толкова пари в този спорт,да се гонят 11 човека на терена?
Кой друг уважаващ себе си спортист след мач ще се напие забавлява като за последно?не говоря само за нашите вижте и по света?
Да ви дам програмата ма Майк Таисън да видите за какво става дума?Тренировки по 3 месеца в пустинята преди всеки мач,за да влезне в кондиция и да се подготви.
А тези не искам да ги коментирам като спортисти,като спорт.
Поздрави
Коментар
-
И да се пънем и да не се пънем толкова си можем. Отбор не се прави само от играчи, нито само от треньор нито само с пари, нито само за една година. Жалко и за този пропилян сезон.
Един съвет към колегата ВМС - пооправи подписа докато е време - случвало се да наказват за подобни словосъчетания
Коментар
-
Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
Не се интересувам от този спорт,а ми е интересно как може да се наливат толкова пари в този спорт,да се гонят 11 човека на терена?..
Неволно пригласяш на Шерлок Холмс (цитирам по памет):
Не мога да разбера как така в цивилизованата ни Англия от края на ХІХ век има толко много джентълмени, които искрено се учудват от това, че един кон бяга по-бързо от друг.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар