Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?

Жалко.Толкова мъчни минути..Хората бесни.Пълен стадион и един "голям" отбор Бате Борисов!Левски игра сърцато , но и дузпа изпусна..
    Този мач няма значение...
    Замислиха ли се малко онези хитри главици Батков и ..Б.Михайлов , защо пак стават за смях!Има нещо , което се нарича справедливост.
    Хубаво отработиха ..и елиминираха ЦСКА от Шампионската лига.Добре са си направили сметката...и шанса да попаднат в голямата лига .Там ги чакаха още 7 милиона евро...
    ЦСКА се разпадна в последствие ..разпродадоха го.
    Днес съдбата наказа отново онези хитри дребни душици...
    Днес целият стадион псуваше и викаше оставка.
    Левски имаше много шансове.., но господ не беше с тях.., заради Батков и Михайлов ООД.
    Стига толко долна мизерия в душите на хората!!!Публиката на Левски страдаше.., а аз им желая да са щастливи след 2 седмици.
    Победете в Беларус..заради хората , не заради тези дето Ви Ръководят!!
    Срам е ..да отпаднете от Бате борисов...след Тампере.
    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

До: ЛЕВСКИ...защо загуби от БАТЕ!?

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
    Жалко.Толкова мъчни минути..Хората бесни.Пълен стадион и един "голям" отбор Бате Борисов!Левски игра сърцато , но и дузпа изпусна..
    Замислиха ли се малко онези хитри главици Батков и ..Б.Михайлов , защо пак стават за смях!Има нещо , което се нарича справедливост.
    Хубаво отработиха ..и елиминираха ЦСКА от Шампионската лига.Добре са си направили сметката...и шанса да попаднат в голямата лига .Там ги чакаха още 7 милиона евро...
    Левски имаше много шансове.., но господ не беше с тях.., заради Батков и Михайлов ООД.
    Стига толко долна мизерия в душите на хората!!!Публиката на Левски страдаше.., а аз им желая да са щастливи след 2 седмици.
    Че са хитри са хитри, че искат големите пари ами искат ги. Но най много ме е яд когато някой като говори за Левски трябва да спомене ЦСКА и обратното. Ако армейците си бяха платили как ли Батков щеше да успее да се докопа до тези 7 млн евро, не че има шанс да се докопа с този некадърен треньор и играчи, като Гонзо не спазващи указанията на треньора кой да бие дузпа, после казват ами играя там където треньора реши - някак тъпо двусмислено ми звучи. Това ако беше частна фирма и работник дане изпълни разпореждане ще бъде просто уволнен. А такъв който три пъти подред се дъни и то след забрана съвсем не му е мястото в Левски или където и да било другате.

Ако ме питат от кой отбор съм - в БГ от Левски, защото Ботев Враца не мога да го намеря къде играе, от английските отбори съм фен на манчестър юн. и ливърпул, и на всеки БГ отбор играещ срещу чужд отбор. Ама футбола в БГ е мръсна политика със няколко милиона фенове, които не осъзнават че един отбор няма как да поддържа стадион и скъпи фурболисти със евтини родни телевизионни права и билетчета от по 5-6 лв със 3-4 хил зрители. Всичко е далавера. И Тампере, и титлата на ЦСКА и въобще каквото се сетите за футбола в БГ.

Ама днес ми върви да се отплесвам...
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Този Гонзо, не беше ли един играч, дето 3 години игра в Англия, и не успя да научи езика ? Или Франция ?? Когато го питаха, защо не се вписал в отбора, каза, - ами те ми говорАт на чужд език, аз не ги разбирах.

Някакъв мандрилоподобен индивид беше, май е същия )
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

има справедливост на този свят,не може да правиш лошо на хората и да искаш да ти се връща добро
        Начин на мислене:
        "Треньорът на Левски Велислав Вуцов определи новите попълнения на ЦСКА Митя Морец и Виктор Мороз като инвалиди.

Специалистът обяви, че е имал възможност да привлече двамата футболисти преди те да дойдат на проби при армейците.

„В Левски няма място за дървари и инвалиди. Футболисти, които не са по-класни от играчите, които имаме в момента не ни трябват“, заяви треньорът на сините."

Коментар

4 години работих в Левски въпреки, че съм за Свят без футбол...
          Батков е НАЗНАЧЕН за собственик, но едва ли той е виновен за Озоновата дупка и глобалното затопляне.
          И душицата му (и глътката) не са от най-дребните. (вервай ми)
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            ........за Свят без футбол...
            .......
            Много добре звучи!
            О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              4 години работих в Левски въпреки, че съм за Свят без футбол...
              Батков е НАЗНАЧЕН за собственик, но едва ли той е виновен за Озоновата дупка и глобалното затопляне.
              И душицата му (и глътката) не са от най-дребните. (вервай ми)
              Да нямаш сили да се изправиш и да кажеш пред журналистите и хората:
              - Аз помолих Вуцов да си подаде оставка. - а да се измъзулиш през задни входове, щото иначе ще трябва да се гушиш пред Бедни , мизерни журналисти....
              ..та това Какво е , ако не дребнодушие..
              Или ..да чакаш , онвзи тъпи Чорбари да се кефят, че ще станат шампиони.., да вземат заеми..и да затъват, а ти накрая. да алармираш "президента" Михайлов ..и двамата дружно да резнете Чорбата.
              То така е много мъжко някък си..като не може на терена , то начин ще намерим...нали сме айдук-ати.Това как да го характеризираме-а мъжкарска постъпка.
              То Чорни, след Грашнов , и този Чист Бизнесмен - Батков, заедно със икономическото чудо Баждеков.... лъзнаха Батето от БФС-то.Избраха си финансово зависимият..б.Михайлов/ то само за това Сираков и Лечков обединиха с финансови сили опозицията/после..с един куршум 2 заека - няма титла - Сираков и Мъри -вън....и Умен ход Вуцов за треньор.. с тата му за лоби и гърбинка.
              Ма ней се ....народа проЗЗЗЗ - псува и реве.Що ли не разбира, че тука има дългооосрочни переспективи..
              Батето беше повече..във всяко отношение...и като пияч.
              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Май тая тема трябва да се заключи преди да сме се изпокарали.Като не могат да играят ше падат.Ако могат да играят да се радават на терена и ще бият,и не само БАТЕ Борисов,но и Ливърпул(опа забрави че говориме за Левски,не за дригите които бият Ливърпул)
                Пожелавам им успех.Поне като ни смениха в лигата ,да се представят на ниво.Все пак представят БЪЛГАРИЯ .
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ако може малко по-спокойно с определенията. "Тъпи чорбари" е обида към всички цесекари във форума, и не е определение което ще се търпи тук.

Поправка, бях пропуснал иронията. Горното да се зачеркне от протокола

И между другото какво направи тази тема достатъчно важна та да се пръкне в раздел "Политика, икономика и обществени взаимоотношения" ?!? Някакъв важен политически въпрос ли се повдига, важен обществен ли ???

Левски загубил от БАТЕ. Ми да отговоря аз - защо пък да не загуби от БАТЕ ?!? Левскар съм, и какво ? Що не взема да пусна тема в раздел "бедстващ участник", че един слаб отбор паднал от друг по-слаб ?
                  Последно редактирано от Goblin; 14-08-08, 00:32.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Днеска ,както и всяка година , и както всеки път бях на герена, да подкрепя любимят отбор,,там през миналите години ,изпитвах и сладки и горчиви моменти, но не е толкова трагично да паднеш,,трагичното е отношенйето на :
                    1/ публиката към Вуцов,толкова грозно и гадно бе това да го псуват и да викат за оставка,,защо,,ами защото е некадърник и не става,,ама чакайте малко,,той ли е човекът дето намери онези плажните футболисти или Мъри ,той ли изостана от ЦСКА 16 ТОЧКИ ( ЗА РЕКОРД) или мъри,,той ли не можа да бйе червените на супер купата или мъри,, просто не може да искаш чудеса за два мача,,и от отбор дето събра за 2 месеца,,та толкова грозни псувни че незнам как би преминае този шок някога.

2/ Батков ,дето все много знае,.... ама не можеме да взимаме играч дето да взима повече от другите, ама чакай, как може Зедан да взима колкото друг съиграч ,за това има и гени и обиконовени ,като не ти се дават пари за супер играчи,,продаи си отбора си гледай кантората адвокате!
                    както го направи Черепа,,ама явно на алчноста няма граница.
                    Златев искал да купи отбора навремто, и щеше да налива много пари,и да го направи супер отбор,а получи отговор от Батков,,( само през трупа ми ).

3/ Ирачите дето взимат толкова пари и нямат поне малко желанйе да изядат тревата за да влизат в лигата , да ги гледа цял свят, може и да им е трамплин към супер оферта в друг отбор.

4/ Нас запалянковците ,дето сме като офце по живо и по здраво ,всеки трегва към къщи сердит и ядосан , вмсто да обикалят стадиона ,и да накарат Батков или да купи супер играчи или да продаде отбора на потенцялен бизнесмен.

Има много други неща които мога да ги спомена,,ама лошото че ефекта на страх получен през миналите години на мълчанйето ни накара да приемаме всяко униженйе като нещо нормално,,жалко наиситна ,,а сме толкова горди колото нашата стара планина .

Коментар

ДА се надяваме на реванша да направиме чудо

Коментар

Пак опираме до мотивацията защо ЦСКА въпреки всичките проблеми и огромното психическо напрежение при положение че лупи продаде почти всички читави футболисти и одавна не е плащал заплатите на останалите в отбора продължава да бие а в Левски където всичко им е наред не могат да бият и на контрола.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

... и един "голям" отбор Бате Борисов...
                          Печен, аз съм фен на Левски, и до скоро и аз мислех така, сега обаче ми се струва че такива загуби са по скоро закономерни, отколкото случайни. С какво, освен традиции отпреди 30г., Левски, ЦСКА, и другите наши "водещи" отбори са по добри от Тампере и Бате Борисов? Може ли изобщо да става дума за сравнение с Финландския стандарт, или с ресурса на Беларус? Дайте да видиме колко е бюджета на наште и колко на Финландците и Руснаците. За морални ценности пък изобщо да не говорим.
                          И във футбола, както в стандарта на живот сме обречени да кретаме на опашката. Колкото и да е неприятно, това е тъжната истина.
                          А иначе сигурно има и субективни причини, например направи ми впечетление че новата, както и старата селекция е съставена предимно от някакви мини футболисти със среден ръст 160см. и тегло 55кг. Сигурно това е новото разбиране за професионалния спортист и атлет.

Коментар

С известно неудобство ще споделя, че към края на мача вече не исках победа за "Левски".
                            Трябва да има уроци от безбрежната глупост, неосведоменост, и пренебрежение на противника.

Това, което чувах от коментаторите си е и мнението на футболното ръководство - играхме по-добре, но нямахме шанс!

Свещена глупост! Без добро разузнаване и преценяване възможностите на противника, никой не е побеждавал!

БАТЕ играха леко, непринудено, технично. Не са знаели, сигурно, каква "велика" сила имат насреща си!
                            Всяка хилава провалена атака на сините се обясняваше с "липса на концентрация...".
                            А липсваха технически умения!
                            Като гледам как танцува на терена един Роналдиньо, без никакви проблеми с топката, никаква концентрация не му трябва!

Трябва да можеш да играеш. Другото само си идва.

Това "ново попълнение" Гонзо, е пълна гротеска! Неговото "най-велико" изпълнение, което се запомни беше в края на един мач да си съблече фланелката, че на потника му пишеше "Аз мразя ЦСКА".

Преди много години една наша гимнастичка споделяше след съвместни тренировки с отбори на ГДР:
                            -Представа си нямате какви условия имат. Как се работи с деца още от забавачката. Каква дисциплина, упоритост, мотивировка...
                            У нас се забравиха детските спортни школи, юношеските, младежките... И събираме отсевките от чуждите отбори...

Извинете - все добре известни истини.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              С известно неудобство ще споделя, че към края на мача вече не исках победа за "Левски".
                              Трябва да има уроци от безбрежната глупост, неосведоменост, и пренебрежение на противника.

Това, което чувах от коментаторите си е и мнението на футболното ръководство - играхме по-добре, но нямахме шанс!

Свещена глупост! Без добро разузнаване и преценяване възможностите на противника, никой не е побеждавал!

БАТЕ играха леко, непринудено, технично. Не са знаели, сигурно, каква "велика" сила имат насреща си!
                              Всяка хилава провалена атака на сините се обясняваше с "липса на концентрация...".
                              А липсваха технически умения!
                              Като гледам как танцува на терена един Роналдиньо, без никакви проблеми с топката, никаква концентрация не му трябва!

Трябва да можеш да играеш. Другото само си идва.

Това "ново попълнение" Гонзо, е пълна гротеска! Неговото "най-велико" изпълнение, което се запомни беше в края на един мач да си съблече фланелката, че на потника му пишеше "Аз мразя ЦСКА".

Преди много години една наша гимнастичка споделяше след съвместни тренировки с отбори на ГДР:
                              -Представа си нямате какви условия имат. Как се работи с деца още от забавачката. Каква дисциплина, упоритост, мотивировка...
                              У нас се забравиха детските спортни школи, юношеските, младежките... И събираме отсевките от чуждите отбори...

Извинете - все добре известни истини.
                              Отличник! И аз накрая исках да паднем с повече, белким в турнира за купата на УЕФА да си вземат поука.
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X