Искам да питам по колко време горе долу на ден прекарвате на компютара,аз лично когато имам време седя по 3-4 часа , но това се случва доста рядко иначе най-много по един час на ден, иска ми се по-повече ама не става.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По колко време на компа
Свий
X
-
До: По колко време на компа
Ами то си зависи от работата на човека. Аз например, когато съм на работа по около 8 часа на ден. А и вкъщи понякога, ако мога да се доредя, защото обикновено жената и децата го завземат. За сметка на това нямам телевизир. Компютъра го замества напълно.Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
-
Най-малко по шест часа на ден-такава ми е работата.Ех колко си беше хубаво когато бях доставчик и по цял ден въртях със скутера из София!Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнениеИскам да питам по колко време горе долу на ден прекарвате на компютара,аз лично когато имам време седя по 3-4 часа , но това се случва доста рядко иначе най-много по един час на ден, иска ми се по-повече ама не става.
Какво значение има кой колко седи пред компа ... На всеки колкото му е приятно....
Пък и какво би научил човек от тази тема..
И лично аз смятам че тая тема си е чист спам на форума....SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Makaveli Преглед на мнениеЛично според мен тая тема е напално безсмислена..
Какво значение има кой колко седи пред компа ... На всеки колкото му е приятно....
Пък и какво би научил човек от тази тема..
И лично аз смятам че тая тема си е чист спам на форума....
Аз когато съм във нас или съм на компа или ям или спя.Минимум по 3/4часа на ден.
Това според зависи.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар