Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Той започна. (18+)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Той започна. (18+)

Здравейте колеги. Предлагам в тази тема да се изпуска парата при подобни на горепосочените обстоятелства.

П.П. не забелязах подобна тема тук, но за сметка на това открих доста материал за нея

До: Заяждане, скандали, лична непоносимост. (18+)

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
    Здравейте колеги. Предлагам в тази тема да се изпуска парата при подобни на горепосочените обстоятелства.

П.П. не забелязах подобна тема тук, но за сметка на това открих доста материал за нея
    във този раздел няма нищо ново , има и такива теми

въпреки че саита е частен , всеки може да искаже мнение , ето и доказателство

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25460
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

В такъв случай Г-н Модератор (все пак темата е за заяждане) ако прецените, че дублирам темите изтрийте я!

Сега сериозно. Юли ако аистина има такава тема - пиши я несъществуваща тази. И ме пиши и мене от групата на "Чукча не читател - Чукча писател...

Въ... аз бях решил, че си модератор... ??? що и аз не знам.....

Та горното да се чете ако модераторите преценят....
      Последно редактирано от Kalinkata; 12-08-08, 11:59. Причина: грешка, грешка опс...

Коментар

В такъв случай Г-н Модератор (все пак темата е за заяждане) ако прецените, че дублирам темите изтрийте я!

Сега сериозно. Юли ако аистина има такава тема - пиши я несъществуваща тази. И ме пиши и мене от групата на "Чукча не читател - Чукча писател...

Въ... аз бях решил, че си модератор... ??? що и аз не знам.....

Та горното да се чете ако модераторите преценят....
        Добре де кажи с кой искаш да се заяждаш?Не е проблем.Тука се почвате,и като загрубеят нещата се прехврляте по Скайпа та да не ви баннат
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Добре де кажи с кой искаш да се заяждаш?Не е проблем.Тука се почвате,и като загрубеят нещата се прехврляте по Скайпа та да не ви баннат
          Абе не аз... Аз само искам да гледам "сеир"... ама по-концентрирано... иначе много се разливат по темите нещата и не можеш да ги следиш всичките ... на кой му бил по-голям... на кой по-бърз.... а тука в темичката - лесно.... ядосала те жената, счупила се джипката - влизаш и ги почваш...

Коментар

То това хубава идея, даже мат'риал и желаещи има наистина доста във форума, но ще трябва да издействаш специално разрешение за нарушаване на всички правила, та да е ефективно и заяждането и изпускането на пара, пък и за сеирджийте и съкаджийте (разбирай тия дето подклаждат заяжданиците) да е пълно наслаждението
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Абе не аз... Аз само искам да гледам "сеир"... ама по-концентрирано... иначе много се разливат по темите нещата и не можеш да ги следиш всичките ... на кой му бил по-голям... на кой по-бърз.... а тука в темичката - лесно.... ядосала те жената, счупила се джипката - влизаш и ги почваш...
              Сейрджия бил нашия.Ама нали знаш какво ше се получи в един момент.Това трябв да е зона забранена за модератори и администраторищото в един момент всеки като изписне парата ,ще се забрави за добър тон ,цензура и тн.

Коментар

Правила няма да се нарушават. Всеки който ги наруши, дори и тази тема, ще си носи последствията.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Правила няма да се нарушават. Всеки който ги наруши, дори и тази тема, ще си носи последствията.
                  Това е ясно.
                  Ама защо не се почва със заяждането и скандалите????
                  Толкова ли се обичате
                  Няма ли некое малко спорче за тук,та да се развие темичката

Коментар

Това е ясно.
                    Ама защо не се почва със заяждането и скандалите????
                    Толкова ли се обичате
                    Няма ли некое малко спорче за тук,та да се развие темичката
                    Така де - давай де се почваме. Културно в началото за да провериме степента на търпимост на модераторите .

Можеме да си я кръстиме БЕЗМодераторска тема... Само да не ни изпозатворят като БЕЗМитните магазини....

И също така може да и сложиме вход - 0.50ст без ДДС... леле ш са опаричиме за часове.... найш колко сеирджии ще се влюбят в темата.

Абе тя идеята ми беше друга, но нещо не ми се работи днес и съм се разлигавил зверски. Идеята беше просто тука да се преместват културно, не така културните междуличностни изказвания от основните теми. Както се казва кротко и тихо, почти без да разбират останалите участници. Иначе казано - за справка, къде ми е мнението - виж тема (18+)

Коментар

Абе не аз... Аз само искам да гледам "сеир"...
                      Нищо лично колега, ама ей това никак не ми харесва. Май нещо ни е в гена заложено това....

Коментар

Да ама модераторите направи си местяттемата или част от нея в царството на Юли.На никой не му дреме че си правиш тема за скандалчета

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Нищо лично колега, ама ей това никак не ми харесва. Май нещо ни е в гена заложено това....
                          Ами и на мене не ми харесва. Не се познаваме лично и за това не знаеш, че в думите ми има доста ирония.

Колкото до сеирджиите - много са... затова и предложението ми да се сложи вход на темата.....

Коментар

Почна се
                            Джамбазов срещу Kalinkata

Коментар

Почна се
                              Джамбазов срещу Kalinkata
                              Глупости. Просто си казах мнението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X