Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размера има ли голямо значение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Размера има ли голямо значение

Тази тема е чуствителна на поне 85% от нас мъжете ,тези които се хвалят че нямат проблеми и разни такива , нека го правят в други сайтове ,тази тема за тяхно съжеление е за размера на джипове и пикапи а не за .... та искам драги колеги да споделяте с мен вашето мнение и какво мислите изобщо и за техническите и механичните им везможности .
    а винаги съм задавал вапроса : как такива чудовища могат да се регестрират в КАТ ??!!
    аджаба тази жена с цигарата в ръката как стига вътре ако иска да се качи !!
    абе с две думи май РАЗМЕРЪТ ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ . вйе какво мислите ,ха ??

До: РАЗМЕРЪТ ИМА ЛИ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ .

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение

а винаги съм задавал вапроса : как такива чудовища могат да се регестрират в КАТ ??!!
    Регистрацията в КАТ е преди да се лифтва джипа. Ако все пак регистрираш повдигнат много джип, тогава, трябва да минеш през фирма "Технотест" , за експертиза и мнение.

Жена с цигара или без, се качва в джипа, като я хванеш нежно за кръстчето и я повдигнеш до ниво, тъй щото крачето и да стъпи на стъпалото.
    После я СВАЛЯШ )) Надявам се няма да питаш КАК ?

Има и други техники, при по високи джипове, разбира се ще трябва да я хванеш някъде по ниско от кръстчето, за да достигнеш необходимия размер )
    Последно редактирано от Nik Nikolov; 26-07-08, 17:37.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

До: РАЗМЕРЪТ ИМА ЛИ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ

Колега в този форум на подвеждащите заглавия стил "дай да събера максимален брой читатели" и още повече - на дублирането на теми не се гледа с особено добро око. Слагай в заглавието си максимално количество информация, и недей да хитрееш на дребно.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Колега в този форум на подвеждащите заглавия стил "дай да събера максимален брой читатели" и още повече - на дублирането на теми не се гледа с особено добро око. Слагай в заглавието си максимално количество информация, и недей да хитрееш на дребно.
        колега наистина не си прав,,и те моля да те обясня защо
        целта ми от тази тема да ви покажа едни сними на уникални пикапи и джипове,,и написах горното и след това 8-те снимки,,незнам какво стана и понеже аз ги пиша в оффрода нали снимките са за такива коли, и видиах темата там и нямаше проблеми и хопа някои модератор ли или оператор ли или може би афтоматично се премахна !!!!! МНОГО СТРАНО НАИСТИНА !
        има ли начин да мога да се свържа с някоий дето в момента отговаря за сайжа оа ми обясни ккакво става! сам не мога понеже сум с над 23384848 миус точки МОЖЕ БИ и ми треба над 100 живота да ги оправя !

Коментар

До: РАЗМЕРЪТ ИМА ЛИ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ .

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Регистрацията в КАТ е преди да се лифтва джипа. Ако все пак регистрираш повдигнат много джип, тогава, трябва да минеш през фирма "Технотест" , за експертиза и мнение.

Жена с цигара или без, се качва в джипа, като я хванеш нежно за кръстчето и я повдигнеш до ниво, тъй щото крачето и да стъпи на стъпалото.
          После я СВАЛЯШ )) Надявам се няма да питаш КАК ?

Има и други техники, при по високи джипове, разбира се ще трябва да я хванеш някъде по ниско от кръстчето, за да достигнеш необходимия размер )
          kолега мерси за коментара,ама наистина имаше снимка на жена с уникални пикапи офф роад,,чудиа се защо ми ги махнаха,,,чакам обясненито

Коментар

... и видиах темата там и нямаше проблеми и хопа някои модератор ли или оператор ли или може би афтоматично се премахна !!!!! МНОГО СТРАНО НАИСТИНА!
            Не става аФтоматично, 100% някой оператор я е махнал, само да го спипам кой е
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Не става аФтоматично, 100% някой оператор я е махнал, само да го спипам кой е

хахахах еи пепи голяма скица си наистина,,,
              ама моля ти се та аз до кога ще буда така малтитиран ,имам толкова миноси 4е ми трябва цяла партя да гласува за мен да ме поправи бакийете хахаха
              ,,ама пепи кажи сега сериозно толкова ли не хареса снимките че ги махна или пък направих грешка дето ще ми обясниш както обикновено любезно и вимателно как оа оправиме грешката.
              ама хора 4етя по въстниците че митю ушите го пускат отпуски и скоро ще получи амнитя а аз тук маи доживотно наказах,,,аре малко по така де,,,

Коментар

До: Размера има ли голямо значение

Не съм ги трил аз твоите снимки, някой колега така е преценил и сигурно с основание. Ако се постараеш малко да пооправиш правописа, със сигурност ще намалим броя на червенките квадратчета, а гледам имаш напредък
                Последно редактирано от cveti; 26-07-08, 23:11.
                LZ1PER

Коментар

А кой е казал че в големите джипове возят жени
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тази тема е чуствителна на поне 85% от нас мъжете ,тези които се хвалят че нямат проблеми и разни такива , нека го правят в други сайтове ,тази тема за тяхно съжеление е за размера на джипове и пикапи а не за .... та искам драги колеги да споделяте с мен вашето мнение и какво мислите изобщо и за техническите и механичните им везможности .
                    Не съм ги трил аз твоите снимки, някой колега така е преценил и сигурно с основание. Ако се постараеш малко да пооправиш правописа, със сигурност ще намалим броя на червенките квадратчета, а гледам имаш напредък
                    напредвам бавно но сигурно
                    а виж сега искам да върнете снимките пък темата ми защото самата тема няма смисъл без снимките ,,как да разберат хората за какво говоря ако не ги видят,!!??
                    освен това пепи как така премахва ги и то без поне да пи6е две думи и да каже за6то,,хубаво 4е има правила,,ама по хубаво о вас като модератори и да будете турпеливи и вниматели като теб и да обянсите защо така реши !??
                    Последно редактирано от cveti; 26-07-08, 23:11.

Коментар

напредвам бавно но сигурно
                      а виж сега искам да върнете снимките пък темата ми защото самата тема няма смисъл без снимките ,,как да разберат хората за какво говоря ако не ги видят,!!??
                      освен това пепи как така премахва ги и то без поне да пи6е две думи и да каже за6то,,хубаво 4е има правила,,ама по хубаво о вас като модератори и да будете турпеливи и вниматели като теб и да обянсите защо така реши !??
                      Ами сигурно нещо си сгафил, както ти казах, дори и не знам за коя тема говориш.
                      Гледай сега, намери малко време и прочети поне основните неща-говоря за правилата тук (първите теми, които са залепени задължително ги прочети). След това повярвай ми, ако ги спазваш няма да има изтрити теми и всички ще се радваме че сме се събрали заедно тук
                      LZ1PER

Коментар

Пуснете му снимките на човека. Иска да направи репортаж, да захлеби с малко точки.
                        Колега, снимките трябва да са 800х600. Сигурно са били големи да ги махнат.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ами сигурно нещо си сгафил, както ти казах, дори и не знам за коя тема говориш.
                          Гледай сега, намери малко време и прочети поне основните неща-говоря за правилата тук (първите теми, които са залепени задължително ги прочети). След това повярвай ми, ако ги спазваш няма да има изтрити теми и всички ще се радваме че сме се събрали заедно тук
                          Зезс Aбе кълна ти се не съм сгафил и не съм писал нещо по различно от това по нагоре !!
                          темата я имаше същата както по нагоре плус 8 снимки на яки пикаи оффроад темата с снимките я има6е за околу час и половиа в главното 4x4 и след това премахна я и я премести тук както виждаш без снимките ,,то нали заради снимките съм написал темата а не както мислят хората че ползвам интресни заглавия за да им превлека вниманйето.
                          а за грешките на правописа,,ама хора тук съм за да четя интресни неща и да чатя с готини хора като вас а не да бъда изпитан !
                          ,,толкос мога пепи,,не изисквайте от нас повече отколкото си може всеки от нас,,а за вапросната диктатура дето спменах преди време и спечелих тези минус 300 точк,,
                          айде сега ми обясни защо клегата модератора не ми обясни вимателно както ти подхождаш към нас всички и да ми каже с две думи с едно изреченйе за какво ми ги маха снимките ,,!!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            Пуснете му снимките на човека. Иска да направи репортаж, да захлеби с малко точки.
                            Колега, снимките трябва да са 800х600. Сигурно са били големи да ги махнат.
                            ей най сетне някои е да ме подкрепи,,,колега евалаата,ти си пъвят дето ме подкрепи от онези 3000 дето гледаха предишнататема имах минус от 10 % ОТ бройката хехехехе.
                            абе живи и здрави да са,,какво ога да правя освен да си осмихвам
                            иначе за снимките 8 на броики и наи голямата е 150 кбако това е мого незнам,,,иначе като натисках на снимките излизат и то ясни безпроблеми ,,ама зам ли нали не сум оператор,,,мое и да са прави,,ама аз се сердя за това че този които ми ги махна можеше с две думи дa mi gi obyasni да докаже че е прав

Коментар

ей най сетне някои е да ме подкрепи,,,колега евалаата,ти си пъвят дето ме подкрепи от онези 3000 дето гледаха предишнататема имах минус от 10 % ОТ бройката хехехехе.
                              абе живи и здрави да са,,какво ога да правя освен да си осмихвам
                              иначе за снимките 8 на броики и наи голямата е 150 кбако това е мого незнам,,,иначе като натисках на снимките излизат и то ясни безпроблеми ,,ама зам ли нали не сум оператор,,,може и да са прави,,ама аз се сердя за това че този който ми ги махна можеше с две думи дa mi gi oбясни да докаже че е прав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X