Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Пепи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До Пепи

здравеи пепи !
    да ти кажа не мога да се засеча с витато,,,освен това би ли казал как да пиша с някои, ако го виждам он лайн в сайта,
    ,а написах вече два пъти обява в купувам ама не я виждам моята обява
    благодаря ти предварително за отговора .
    oooo последно,,има ли курсове за подготовка за off road,,,а ако има колко струват и кои ги води и кога
    . мерси много

До: до пепи

Колега,
    Хубаво е, че се интересуваш и питаш.
    Ето, къде може да прочетеш по въпроса за личните съобщения с други участници: Ограничения в портала за новите потребители

Въпросът за обучението по "каране офроуд" е дискутиран в тази тема: Предай опита си на "младите"

Надявам се да съм ти бил от полза.
    Поздрави.

ПП. Нарочно не ти пиша конкретните изречения от темите, за да можеш да се приучиш да "четеш форума" - това е най-важното при участието тук.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Колега,
      Хубаво е, че се интересуваш и питаш.
      Ето, къде може да прочетеш по въпроса за личните съобщения с други участници: Ограничения в портала за новите потребители

Въпросът за обучението по "каране офроуд" е дискутиран в тази тема: Предай опита си на "младите"

Надявам се да съм ти бил от полза.
      Поздрави.

ПП. Нарочно не ти пиша конкретните изречения от темите, за да можеш да се приучиш да "четеш форума" - това е най-важното при участието тук.

искрено ти благодаря колега за информацята ,в интрес на истината без вас старите кучета в офф рода сме за никаде,,жалкото е че само ти отговори,,което показва наистина доброта и колегялност и то на високо ниво,,
      надявам се ако имам други вапроси пък да се обърна км теб колега,
      жив и здрав.

Коментар

Извинявай, колега, имам един съвет.
        Като пишеш текст, изключи си опцията "По-черен" от инструментите за текста, защото удебеленият шрифт някакси създава дискомфорт при четене, а и се ползва основно само ако имаш нещо да отличиш от останалия текст. (виж прикачената картинка - от къде става промяната)

ПП. Преглеждай внимателно текста, който пишеш, ползвай бутона "Преглед на публикацията" преди да я изпратиш - така ще имаш възможност да я видиш "на живо", но ще можеш да я коригираш. Едва когато се убедиш, че е добре, я изпращай като отговор.
        Прикачени файлове
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добре колега ще го имам предвид за друг път,,хубаво е че има колеги като теб отнасят внимателно и обясняват на новобранците като мен някой неща как стават.
          благодаря още един път

Коментар

До: До Пепи

4selenger, личните имена се пишат с главна буква.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              4selenger, личните имена се пишат с главна буква.
              Добре Цвети , ще го имам предвид другят път,
              Ама не ми каза , ти къде преподаваш бълграски език сладкодумно госпожице !?
              Mоже и да карам курс при теб ,стига да на са ти скъпи таксите ,
              иначе за мен бе чест 4е ми написа ,,откакто ти видях в форума те обявих МИСС АЛЛРОАД ,и чаках с нетерпение да ми пишеш един път
              ,паста да яде и жената на манчев и разни другите миски,,смао не ми каза русалке каква ти е колата ??!!,,или караш колата на някои бабит едър мъжага дето след като ми прочete тези мои думи ще mi se kara яako че му се закачвам с мадамата .

п.п очакавам още минуси и червени точки в мои богат актив ако се окаже че някои модерати са влубени таиничко в Цвети !
              абе за такава красива мадама си заслужава и пеш да се върнеш от седемте езере до софиа без колата !

Коментар

Направо втори път ти пиша
                Уроци по български не смея да давам, че Симеон ще ми се кара! Обаче някои общи правила мога да ти обясня.
                Не съм омъжена за мутра. Никой няма да ти скочи на бой, споко Е освен, някой от тия тайно влюбени модератори
                Иначе и аз като тебе се радвам на тия голееемите джипки
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Направо втори път ти пиша
                  Уроци по български не смея да давам, че Симеон ще ми се кара! Обаче някои общи правила мога да ти обясня.
                  Не съм омъжена за мутра. Никой няма да ти скочи на бой, споко Е освен, някой от тия тайно влюбени модератори
                  Иначе и аз като тебе се радвам на тия голееемите джипки
                  То всичкото хубаво, ама така както ми се сваляте-питахте ли никбочев-или там каквото беше, според правилата ли е или не? Ай съобразявайте се малко!!!
                  От днес няма да се сваляте -така!!! Първо ще си пишете един на друг, после селинджър ще поиска от Ник разрешение да ухажва Цвети, па чак тогава... Да сме наясно!!!

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
                    здравеи пепи !
                    да ти кажа не мога да се засеча с витато,,,освен това би ли казал как да пиша с някои, ако го виждам он лайн в сайта,
                    ,а написах вече два пъти обява в купувам ама не я виждам моята обява
                    благодаря ти предварително за отговора .
                    oooo последно,,има ли курсове за подготовка за off road,,,а ако има колко струват и кои ги води и кога
                    . мерси много
                    здрасти колега , като гледам си голяма хаимана не се ядосваи на Пепи ако го познаваш лично няма така да мислиш за него , знаешли има неща дето несъ за всички ако искаш остави си телефон можем да поговорим , сигурен съм че това място ще ти хареса

с уважение Юли
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      здрасти колега , като гледам си голяма хаимана не се ядосваи на Пепи ако го познаваш лично няма така да мислиш за него , знаешли има неща дето несъ за всички ако искаш остави си телефон можем да поговорим , сигурен съм че това място ще ти хареса

с уважение Юли
                      Тъй кът въ глиедъм идиааалну шъ си паснити

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Harbov Преглед на мнение
                        Тъй кът въ глиедъм идиааалну шъ си паснити
                        що бе какво-ние
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X