Обява

Свий
Няма добавени обяви.

lo time-не се включва

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• lo time-не се включва

Скоро си купих Гранд Чероки лтд...2.5 тд- орвис, ръчни скорости,.. куадра трак.. и незнам си още кво,хакано с екстри,... ама несто не мога да включа бавните,чета в заводските инструкции че трябва с скорост 2/3 км/ч да се превключват,ама или аз не чета както трябва или нещо има проблем....
    Понеже попрчетох темите,и все таки не ми се изясни моля ви за компетентен съвет относно:

Как да включа LO TIME на гранд чероки лтд 2.5 ТД с ръчни скорости

пробвам ама не става,или лоста няма ход,или нещо има склепено по тая куадра трак ,кутия ли е система ли е ....
    Та благодаря ви предварително !

До: lo time-не се включва

ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА УКАЗАНОТО СЪДЕЙСТВИЕ!
    НЕВОЛЯТА УЧИ!

Коментар

Няма защо
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=-nRXXhsC5l0

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
          Няма защо

Надявам се и в бъдеще да разчитаме на вас. Many thanks

Коментар

Защо този сарказъм бе колеги?

Много може да са причините за това да не включват бавните - от липса на масло в раздатката до слабо развита мускулатура на дясната ръка .
            А какво се е случило на конкретния джип само можем да гадаем по така даденото описание.

Коментар

Първоначално публикуван от bat min Преглед на мнение
              Бях забравил каква глупост са ръчните скорости.

Коментар

Да де, ама я пробвай техниката "залюляване" с автоматика, а!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  Да де, ама я пробвай техниката "залюляване" с автоматика, а!
                  Няма проблем. Ама от тая техника ползата е никаква. Ако изобщо може да се нарече техника.

Коментар

Как бе, Ескорта знаеш ли от колко преспи съм го изкарвал така

Коментар

Ей верно, така правеха леките коли. И аз съм вадил така Аудито.
                      Ама джипа като се закопа в пряспата значи вече мостовете орът.

Само да питам:
                      Аз сега като не съм отговорил на гатанката, трябва ли да се извинявам или вече ми е простено. Щото аз така или иначе не знаех отговора и предпочетох да не пиша предположения.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Ей верно, така правеха леките коли. И аз съм вадил така Аудито.
                        Ама джипа като се закопа в пряспата значи вече мостовете орът.

Само да питам:
                        Аз сега като не съм отговорил на гатанката, трябва ли да се извинявам или вече ми е простено. Щото аз така или иначе не знаех отговора и предпочетох да не пиша предположения.
                        Коя гатанка, моята или тази на автора, 'щото аз отговор не съм очаквал

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Коя гатанка, моята или тази на автора, 'щото аз отговор не съм очаквал
                          Е тази от кръщелното: ло тиме-не се включва.

Коментар

По тая логика полвината теми трябва да са тука, повечето са изказвания на гумени професори и дървени философи

Коментар

Ами bat_min го е оправил до колкото знам . Не е зле все пак да пише какво точно е пипнал , за да се знае , но негова си работа . Мисля , че сърказма му е породен от песимизма който би се излял в темата му ако стоеше и чакаше компетентно мнение , вместо да навие ръкавите и да опъне чергилото - имам в предвид неща от сорта на "ооо , раздатката ти е отишла , ти знаеш ли колко струва" , "от тоя джип нищо не става " та до "гумите са ти с различна шарка , карал си го така много и сега е дошъл момента да роди" .

А за слабо развитата мускулатура на дясната ръка - на лявата ще да е ако е това , Американеца е с Английско потекло (десен волан е) .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X