Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Яската си взе Голф!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Яската си взе Голф!!!

Установих, че съм една пълна невежа по отношение на фьешъна и съм недостойна дори да погледна Черната стрела, камо ли да си позволя да кача недостойния си за..ик в нея.. Очевидно подходът ми е напълно неправилен вследствие на което стигнах до следните решения за да се поправя докато не е станало твърде късно:
    1. Незабавно наемам Zbytsam за стайлинг и поведенчески консултант.
    2. Попивам всеки съвет, който ми дава!!!
    3. Научавам всички ключови реплики и песни
    4. Регулярно полагам изпити за удостоверяване на постигнатите резултати (изпита се състои основно от предизвикване на бой в дискотека заради мен)
    5. Търпеливо очаквам Zbytsam да ми даде благословията си и да ме пусне в дебрите на модния свят без никакъв риск да го изложа!!!

Пропускам ли нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от Kringster Преглед на мнение
      Установих, че съм една пълна невежа по отношение на фьешъна и съм недостойна дори да погледна Черната стрела....

...Пропускам ли нещо?
      Не може да се отрече, че имаш хъса и амбицията...Вярвам , че Збитсам ще те просветлив, но знай, че те очаква титанична битка за предната седалка с опитни претендентки от цялата страна.

между другото...в Стрелата вече има минибар

Коментар

Установих, че съм една пълна невежа по отношение на фьешъна и съм недостойна дори да погледна Черната стрела, камо ли да си позволя да кача недостойния си за..ик в нея.. Очевидно подходът ми е напълно неправилен вследствие на което стигнах до следните решения за да се поправя докато не е станало твърде късно:
        1. Незабавно наемам Zbytsam за стайлинг и поведенчески консултант.
        2. Попивам всеки съвет, който ми дава!!!
        3. Научавам всички ключови реплики и песни
        4. Регулярно полагам изпити за удостоверяване на постигнатите резултати (изпита се състои основно от предизвикване на бой в дискотека заради мен)
        5. Търпеливо очаквам Zbytsam да ми даде благословията си и да ме пусне в дебрите на модния свят без никакъв риск да го изложа!!!

Пропускам ли нещо?

Хващай се на работа и живот и здраве след 10 години-като излезне Голф 4 по нашите земи, ще си тунинговата млада дама.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Хващай се на работа и живот и здраве след 10 години-като излезне Голф 4 по нашите земи, ще си тунинговата млада дама.
          Млада?....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Млада?....
            Както се пееше в една песен: "Дърта, дърта, ама се озърта"

Коментар

Уф! И гоУфовете вече не са това, което бяха. Вчера задминахме на магистрала един пернишки. Всичко си имаше - червен, CD да се люлее под огледалото, ауспуси, джанти, допълнителни стопове, синички светлинки в джантите и още много подобрения...но... караше само около 100-тина километра. Някое време карахме зад него и се дивихме на това съвършенство. Не смеехме и да си помислим да го задминем /RAV4/. Всъщност - позволихме си го само защото искахме да видим и отстрани тунинга. Струваше си.
              P.S. Даже и шофьор си имаше.

Коментар

Както се пееше в една песен: "Дърта, дърта, ама се озърта"
                ....и на едно място не се свърта...

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  Уф! И гоУфовете вече не са това, което бяха. Вчера задминахме на магистрала един пернишки. Всичко си имаше - червен, CD да се люлее под огледалото, ауспуси, джанти, допълнителни стопове, синички светлинки в джантите и още много подобрения...но... караше само около 100-тина километра. Някое време карахме зад него и се дивихме на това съвършенство. Не смеехме и да си помислим да го задминем /RAV4/. Всъщност - позволихме си го само защото искахме да видим и отстрани тунинга. Струваше си.
                  P.S. Даже и шофьор си имаше.
                  Не се прай. Просто си е слушал Атака микс 3 и си е потропвал ритмично по воланчето, докато се е наслаждавал на звуците.Кой знае после как сте му дишали прахта.

Коментар

Незнам..не искам да се хвала, ама със Стрелата режа здраво. Месенце не им оставам. БМВ-та, опели, боклуци...Гоуфа няма жал.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      Не се прай. Просто си е слушал Атака микс 3 и си е потропвал ритмично по воланчето, докато се е наслаждавал на звуците.Кой знае после как сте му дишали прахта.
                      Упс! Излови ме! Верно му дишахме прахта после. Направо ни размаза. Ама и ние сме си малко нахални, де. Тръгнали да задминават гоУф.

Коментар

Упс! Излови ме! Верно му дишахме прахта после. Направо ни размаза. Ама и ние сме си малко нахални, де. Тръгнали да задминават гоУф.
                        Еееех,деца,деца......

Коментар

Мерси! К'во пиеш?
                          Колко е приятно! Не ми го бяха казвали от около 30-тина години.

Коментар

Мерси! К'во пиеш?
                            Колко е приятно! Не ми го бяха казвали от около 30-тина години.
                            Не ми викай Мерси, ами мисли как да се сдобиеш с Голф. Направиш ли го лично Генади ще ти подари сребърни букви за лепене отзад на капака,с които ще можеш да образуваш надписа Р E N K A M A N E K E N K A

Коментар

Също като за елитното ти заведение! Не ми е по възможностиите. Много още трябва да порасна, за да мога да си позволя такава машина! Не е за всеки. Пък и няма да се справя с изискванията към шофьора. Всяка жаба да си знае гьола! Аз само ще гледам отстрани, ще подсмърчам и ще си мечтая.

Коментар

Каде бе,каде!
                                Я гуей тука,уеуеее!
                                http://www.vbox7.com/play:4e7f71c7
                                А!
                                Ко ш каиш,баце!
                                Ами тва?
                                http://www.vbox7.com/play:58bf74c7
                                Мечта парче,тъпче ма с кеф!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X