Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ветеринар за рутинна операция на котка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ветеринар за рутинна операция на котка

Темата произлиза от тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35626
    Жена ми има котка. Аз ги недолюбвам. Котката пристигна с името Клеопатра а аз я прекръстих на Цонка.
    Та да се върна на темата! Понеже много и непекъснато мяука, ми дойде идеята да я заведа на ветеринар...за да и резне.... гласните струни
    Моля дайте препоръки за достоен професионалист, който да откликне на идеята ми /това може да се превърне в доходен ветеринарен бизнес/
    Последно редактирано от cveti; 16-07-08, 23:29. Причина: сбъркан линк
    JEEP CHEROKEE 2.5 TD

До: Търся ветеринар за рутинна операция на котка

gabone,и аз има една котка която се нуждае от успокоителни.Само хвърчи из апартамента.Та като намериш ветеринар ,да резне гласните струни на твоята да прдпише нещо и за моятаМоже и лоботомия
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      gabone,и аз има една котка която се нуждае от успокоителни.Само хвърчи из апартамента.Та като намериш ветеринар ,да резне гласните струни на твоята да прдпише нещо и за моятаМоже и лоботомия
      Това с тичането се решава лесно.
      1. Започваш да и даваш по-малко манджа
      2. Тя автоматично преминава на икономичен режим за да пести енергия
      3. Когато започе да залита и увеличаваш дажбата с 10 грама
      JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Я изгони тази котка, вместо да съчиняваш сложни изтезания! Операцията на гласните струни не знам дали е рутинна, но интересно защо ли ви е котка в този случай.

Коментар

Според мене щом мяука, иска нещо! Ти храниш ли я редовно ?

Аз имах едно коте, дето нон-стоп ядеше...досега е яло и пак като
          му сипеш отива да яде...ядеше докато не повърне...и така всеки път...
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

човекът има проблем с котката, не с мяукането.

Коментар

Колега, хора-разбирачи смятат, че човек си взема котка, когато изпитва дефицит на любов, спокойствие и ласки. Когато е домошар и иска да си остане такъв. Така че - замисли се защо жена ти държи на котката, въпреки твоята съпротива. Що се отняса до мяукането - може да е разгонена, или - пред разгонаване, или пък може да я боли нещо, или пък просто да си е ужасно разглезена. Ако е последното - няма оправия. Проблемът можеш да го решиш бързо и ефикасно с вземане на куче в къщи, по възможност - по-едричко. Кръсти го Цонко и ще постигнеш идеалния баланс.

Коментар

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
                Жена ми има котка. Аз ги недолюбвам. Котката пристигна с името Клеопатра а аз я прекръстих на Цонка.
                Та да се върна на темата! Понеже много и непекъснато мяука, ми дойде идеята да я заведа на ветеринар...за да и резне.... гласните струни
                Моля дайте препоръки за достоен професионалист, който да откликне на идеята ми /това може да се превърне в доходен ветеринарен бизнес/
                Не ти трябва куче. Нито ветеринар. Трябва ти Алф! Или в краен случай гладен виетнамец...
                Последно редактирано от Тихомир; 17-07-08, 14:04.

Коментар

ОООООООООХ!!! Откакто съм ти прочел темата не съм мигнал, понеже се притеснявам за теб. Грешката ти идва от там, че като си сменил името на котето,може би без да искаш си извършил покръстване. Предполагам си чел какъв ефект имаше то в България през 86та. Мисля, че си застрашен от терористичен акт на религиозна основа.

Коментар

Цонка се храни по-редовно и от мене, просто ходи църка
                    Не е разгонена и нищо не я боли, чисто и просто е разлигавена до максимум.
                    А в същност може да ме ругае за това че и смених името.
                    JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Цонка се храни по-редовно и от мене, просто ходи църка
                      Не е разгонена и нищо не я боли, чисто и просто е разлигавена до максимум.
                      А в същност може да ме ругае за това че и смених името.
                      Предлагам, заради нарастналата опастност от терор , да говорим в темата ти закодирано. Мога да гарантирам единствено за колонал.От наште е.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                        Предлагам, заради нарастналата опастност от терор , да говорим в темата ти закодирано. Мога да гарантирам единствено за колонал.От наште е.
                        Прав си. Но терора ще го преживеем някак
                        Само да не ни подкарат военните
                        JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Прав си. Но терора ще го преживеем някак
                          Само да не ни подкарат военните

Суперзбитсам ще оправи нещата. Ако при опасност искаш да го повикаш- издай звук:уау-уаааааау!-Това е звукът на умиращо кенгуру и ще бъде кодът за днес при опастност.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                            Суперзбитсам ще оправи нещата. Ако при опасност искаш да го повикаш- издай звук:уау-уаааааау!-Това е звукът на умиращо кенгуру и ще бъде кодът за днес при опастност.
                            Ако извикам днешния код може да стресна котката.
                            Я си представи, че почне да заеква! Ми аз съвсем ще лудна
                            JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Нямаш ли нафтова пушка за вещици? Гръмни я два-три-пет-шест пъти, току-виж се оправила....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X