От доста време ме тормози въпроса: защо има светофари с така нареченото "набутване" ? Според мен те са предпостанка за ПТП и са лишени от смисъл. Моля, споделете Вашето мнение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Светофари с "набутване"
Свий
X
-
До: Светофари с "набутване"
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеКакво е това "набутване? Не ми е ясно!JEEP CHEROKEE 2.5 TD
Коментар
-
Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение"Набутване" е когато свети зелено и на насрещно движещите се, а ти ако правиш ляв завой трябва да ги изчакваш.
Не съм компетентен,но с удоволствие ще следя темата!
Поздрави!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЕ същата работа и когато на пешеходците свети зелено и на завиващите коли също....тъпотия.. Аз ако мина на червено или не спра на пешеходна пътека /не че го правя, даже са ми бипкали като спра разни "бързащи голфаджии"/ ще ме спре някое ченге и ще ме "разходи" из материала.
В това време навсякъде притичват свежи бабки и други нарушители, а на тях никой не им прави даже и устна забележкаJEEP CHEROKEE 2.5 TD
Коментар
-
светофари с "набутване" !?!?!?!? първом реших че са със стотинки като кафемашина
предпоставка за ПТП в 99,9% от случаите е поведението на "карачите", не светофарите......
да, по-удобно е със отделна секция, но виждал ли си какво става там, където я има и свети отделно от тази за направо?
винаги е задръстено от някой, който е за направо, но е минал в лявата лента, че да е пръв
да не говорим, ако има и трамвай какво се получава.........________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениепредпоставка за ПТП в 99,9% от случаите е поведението на "карачите", не светофарите......
Коментар
-
Е защо за и против? На някои кръстовища са удачни, на други не са. Въпрос на организация на движението. Като сложат светофар без "набутване" на място, където не е удачно, задръстването само се увеличава, и чакането е по-малко само привидно.
Трябваше да има и трети вариант в гласуването.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕ защо за и против? На някои кръстовища са удачни, на други не са. Въпрос на организация на движението. Като сложат светофар без "набутване" на място, където не е удачно, задръстването само се увеличава, и чакането е по-малко само привидно.
Трябваше да има и трети вариант в гласуването.
Пак не се разбрахме - спор, че тези светофари имат своето приложение няма - става въпрос за възможноста, заради тях определни хора, да създават повече проблеми - иначе ясно, ако нямаше нужда от тях нямаше да ги има.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар