Здравеите, поради катастрофа си продавам ровъра на части. Чакам само да мине огледа от застрахователя. Ударът е страничен от дясно. Много части са здрави. Колата е 18 бензин климатик на 174000км и преди удара си беше в добро състояние
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ленд ровър на части
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Ленд ровър на части
Имам интерес. Трябва ми тавана. Те на Ровърите нали са еднакви. Да съм сигурен, че ще стане на моя. Като гледам си близо до Варна. Мога да дойда да го взема и пеша. Ще ти звънна.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Колега, дай малко информация, най-малкото какъв модел е... Съдейки по оскъдното "18 бензин", може би става дума за Фрилендър, с обам на двигателя 1.8 литра...
Този форум се чете от над 40 хиляди души, едва ли всички те познават, или знаят как да се свържат с теб...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИмам интерес. Трябва ми тавана. Те на Ровърите нали са еднакви. Да съм сигурен, че ще стане на моя. Като гледам си близо до Варна. Мога да дойда да го взема и пеша. Ще ти звънна.
П.П. Чавдаре, ти ли го премести тук, защо не направо в кофата?LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеЗа тавана ще наддаваме, но аз съм по-близо и ще стигна преди теб
П.П. Чавдаре, ти ли го премести тук, защо не направо в кофата?
По-близо до къде?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеПо-близо до къде?LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеКакъв точне е тоз Ровър, щото таваните на диското, рейнджа, дифендъра и фрилендъра са коренно различни, както и доста други неща...LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеКакъв точне е тоз Ровър, щото таваните на диското, рейнджа, дифендъра и фрилендъра са коренно различни, както и доста други неща...Няма значение какъв е, давай да го доразфасоваме... На мен ми трябва скоростна кутия, с кого ще я делим?
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Мен ми трябват бая неща и то от Диско, евентоално и от Класик може нещо да пригодя, но ако е фрилендът или дифендър съм пас. Хех, напушва ме як смях, като си представя рейдж с таван от диско и обратното. Дано се появи човека да внесе малко яснота, преди темата да се е препълнила с шегични и да замине в коша
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеМен ми трябват бая неща и то от Диско, евентоално и от Класик може нещо да пригодя, но ако е фрилендът или дифендър съм пас. Хех, напушва ме як смях, като си представя рейдж с таван от диско и обратното. Дано се появи човека да внесе малко яснота, преди темата да се е препълнила с шегични и да замине в коша
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеМен ми трябват бая неща и то от Диско, евентоално и от Класик може нещо да пригодя, но ако е фрилендът или дифендър съм пас. Хех, напушва ме як смях, като си представя рейдж с таван от диско и обратното. Дано се появи човека да внесе малко яснота, преди темата да се е препълнила с шегични и да замине в коша
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеМи до роувъра, не виждаш ли, че съм по -близо
Е ся се напрайхме целите в кръв.Кво ти е близото? Моя пост е втори, а твоя 4ти. Аааааааа, дай да не прайм сеир на милицията за един таван. Рийш ли.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар