В някои ситуации съм много прост. Простотията ми често се изявява в незапомняне. На някой, от присъстващите на яз. Въча, обещах една каска. Да си признава кой е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кой обещах каска?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кой обещах каска?
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеВ някои ситуации съм много прост. Простотията ми често се изявява в незапомняне. На някой, от присъстващите на яз. Въча, обещах една каска. Да си признава кой е.
Не знам дали ще те успокоя, но ние гениалните сме много разсеяни.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеВ някои ситуации съм много прост. Простотията ми често се изявява в незапомняне. На някой, от присъстващите на яз. Въча, обещах една каска. Да си признава кой е.
...ма вЕрно си много....наистина не помниш
Тои си я взе....
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
П.П Незнам как ще се оправят тримата с една каска ама..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеP.S. Очаквай атака (или контраатака) от Симеон по проблема "на кой" или "на кого"...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеВ някои ситуации съм много прост. Простотията ми често се изявява в незапомняне. На някой, от присъстващите на яз. Въча, обещах една каска. Да си признава кой е.. Темата ми напомня на темата с теглича. Така, че аз да взема да си мълча, пък то ще започнат да се разтягат локуми
Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеПитаи Тримата-Жоро тои се жалваше че има скутер и не го кара щот няма каска
П.П Незнам как ще се оправят тримата с една каска ама...
Както и да е... С Васко споделих, че мноо' ме кефят тези каски и си търся таквазИ той си призна без бой (аз да го набия, не той мен)
Георги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнениеКакто и да е... С Васко споделих, че мноо' ме кефят тези каски и си търся такваз
Коментар
-
Васе-е, обличай камуфлажа и в нелегалност.
Тука ш'та изгризат до кокал.
Като се размисля и аз забравям.
По точно не мога да помня само три неща:
1. Телефонни номера.
2. Имена.
3. .... ъ-ъ-ъ...третото го забравих.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеВаско понеже виждам че забравяш да ти кажа какво си ме обещал:
1- всяка седмица да черпиш по каса бира
2- моторчето да ми подариш
3- климатик за нивата (незнам как ще стане да не си обещавал)
И още доста неща които не се сещам в момента но после ще допълня)
3. Климатика не е сложен. Греческите ниви имат. Поне съм карал такваз'.
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеВасе-е, обличай камуфлажа и в нелегалност.
Тука ш'та изгризат до кокал.
1. Телефонни номера.
2. Имена.
Поздрави!
3. Последните пъти дет' се виждаме. Помисли пакГеорги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
1. Телефонни номера.
2. Имена.
Поздрави!То това третото да не е онова което не се забравя ама е забранено да се споменава.
Щото при мен е 15то или 18то някъде. Преди него са напримрер: К'во закусвах днес,...... Снощи къде бях????.
Абе.... гинкобилоба.... за натам съм.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар