Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся си някаква работа

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся си някаква работа

Търся си някаква незаконна работа за времето, през което съм на курс за преквалификация на "борсата" - Бюро по труда гр.Пловдив - до Коледа.
    Причините за горното желание са следните:
    1. Трябва да си намеря работа с трудов договор за повече от 3 месеца и един ден (за да не дължа неустойка по договора за курса по екскурзоводство) и заплата, която да ме устройва;
    или
    2. Да си намеря работа без какъвто и да е договор за времето след 13:30 часа (дотогава са ни лекциите) и заплата, която да ме устрова.

Сами виждате в каква ситуяция ме е поставила нашата мила правова държава с решението си за времето на курса да ми плаща по 60 лева на месец

Приемам всякакви съвети и предложения, като си запазвам правото да отказвам на "явни подигравки" (разбираемо защо).

Човек се учи , докато е жив, но мисля трябва да спомена, че не разбирам (засега) от:
    1. коли;
    2. климатици;
    3. хладилници;
    4. телевизори
    Почти всичко друго съм работил и не съм мързелив, също съм на мнение че срамна работа няма!
    Поздрави
    http://www.jobs.bg/cv_view.php?cv_sid=214914
    Последно редактирано от justify; 26-06-08, 02:44.
    [B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]

До: търся си някаква работа

Първоначално публикуван от justify Преглед на мнение
    Този линк от вашата регистрация, ние не можем да видим.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Благодаря. Ето файла:
      Прикачени файлове
      [B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]

Коментар

Днес научих "потресаващата" новина: имаме право на 20% отсъствия от курса ...
        На въпроса ми "След като Бюрото по труда не може да ми редложи работа по специалността, как е законно да ходя на интервю за работа?" ми отговориха "В рамките на позволените 20% отсъствия можете да ходите на интервюта"
        Общо взето не ми предлагат никаква работа, но докато съм на курс, платен от бюджета да внимавам как и колко си търся работа !?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X