Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоджамбази Крадат Golf Пред Полицаи!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоджамбази Крадат Golf Пред Полицаи!!!

http://www.vbox7.com/play:87beada6
    Аз нямам коментар.
    Ако съм сбъркал форума, преместете темата другаде.
    [B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.

До: Автоджамбази Крадат Golf Пред Полицаи!!!

а как се разбира от клипа, че крадат... и ако са джамбази, не са ли малко бавни?
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      а как се разбира от клипа, че крадат... и ако са джамбази, не са ли малко бавни?
      Еми, може и да е някаква нова мода сред голфаджиите, да си отварят колата през уплътнението на дясното стъкло...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от БОРИСОВ Преглед на мнение
        http://www.vbox7.com/play:87beada6
        Аз нямам коментар.
        Ако съм сбъркал форума, преместете темата другаде.
        А аз имам. Това си е чисто нагласен клип. Тия, ако са крадци на коли аз съм трамвай и звънкам. За 6 минути не можаха дори да отворят голфето , което аз без да съм крадец ще отворя за 10 сек с отвертка.

Коментар

Аз старата си корса съм я отварял така 10 пъти. Заключването нямаше никаква дуракоустойчива система - слизаш, тряс вратата и почваш да си търсиш ключовете. Полицаи са ме питали какво правя - показах си документите и ок. Но съседите докато правих това в 1 през нощта - за малко да не ме познаят...
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Еми, може и да е някаква нова мода сред голфаджиите, да си отварят колата през уплътнението на дясното стъкло...
            Такава мода не ми е известна.А е повече от ясно, че ако имаше такава, то или аз щях да съм я въвел, или моята крепост на колела щеше да я притежава.

Питате ли ме как ден след ден треперя за моят гениален Голф и подтискам от завистливите погледи,които ми хвърля всеки втори българин.Питате ли ме какво е да излизам само по места,където охраната е предварително проверена, с цел да не бъда ограбен?

Коментар

Божееее,, тия компот немагат да си отворят, камоли кола ,
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                Такава мода не ми е известна.А е повече от ясно, че ако имаше такава, то или аз щях да съм я въвел, или моята крепост на колела щеше да я притежава.

Питате ли ме как ден след ден треперя за моят гениален Голф и подтискам от завистливите погледи,които ми хвърля всеки втори българин.Питате ли ме какво е да излизам само по места,където охраната е предварително проверена, с цел да не бъда ограбен?
                Горкият! Ти си бил жив зян и напълно достоен за оплакване!

П.П. Сори за офтопика!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  А аз имам. Това си е чисто нагласен клип. Тия, ако са крадци на коли аз съм трамвай и звънкам. За 6 минути не можаха дори да отворят голфето , което аз без да съм крадец ще отворя за 10 сек с отвертка.
                  Няма нищо нагласено. Голф е гениална кола, която винаги е добре защитена и мисли както за своя водач,така и за имуществото му.Просто клипа има много по-дълбок смисъл.Защо не дойдат да разбият моят Голф в слънчева Обеля?????Защототам хората са с достатъчно развита родова отговорност и оценяват блясакът,който се придава на квартала от моя Голф.Това, че други краища на Бг не осъзнават какво бижу притежават говори много лоши неща. Само да доближи някой Голфа,Германеца и приятелите му боксьори ще го убият.А тук какво виждаме-един обществен непукизъм.Срам ме е.

Коментар

Голфа се отваря, като се бръкне отдолу под бравичката със спец инстумент. Може и с отвертка или с пластина от околожка.
                    Тези са си загубили ключа, или е вътре.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Голфа се отваря, като се бръкне отдолу под бравичката със спец инстумент. Може и с отвертка или с пластина от околожка.
                      Тези са си загубили ключа, или е вътре.
                      Tочно! С отвертка е по-добре, пластината много се огъва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Голфа се отваря с отверката за 3 секунди. През останалите 7 сигурно ще правиш добро впечатление?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                          Голфа се отваря с отверката за 3 секунди. През останалите 7 сигурно ще правиш добро впечатление?
                          Е добре де, ти за некви седем секунди ли си? Хората изчезват за 60 и филми правят за тях , ти сега ме ядеш за седем...

Коментар

Ако клипчето случайно не е нагласено:

1. Не крадат, а стажуват. (Никой не се е родил научен.) Първо са тренирали на лади и москвичи, сега са ги пуснали на голф. Даже е възможно сцената да е нещо като тест (зачот).

2. Много ми е интересно девойчето с полицаите, което чудесно вижда и разбира кво стаа.

3. Обаче то (клипчето, а не девойчето) е нагласено.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X