Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман от тия милиони долари!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аман от тия милиони долари!

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Обсипват ме с пари.

....Преди години примираше единственият наследник на един милионер от Уганда, ......
    Аз имах по-голям късмет. Преди години ми писа наследничката. писмото придружено със снимка. Страааашно гадже. Доста пофлиртувахме. Ама т.к. не знам добре английски с помощта на колеги творихме милите думи на "хлътнал глупак". Накрая ми писна, казах и че не се хващам на въдицата, предложих и срещу заплащане да и дам мейли на "богати" и "самотни" хора, бяхме готови с колегите да създадем мейлите и да продължим ебавката, но ... до тук. Повече не отговори.
    О899 2б2 1З2

Коментар

При подобен случай, спомням си, им отговорих на български: Ей, свини, ако съм спечелил нещо, пращайте го и спрете да ми пишете! В добавка използвах няколко български псувни. Интересното е, че след доста време отговориха в смисъл, че ако не искам - да не участвам, ама съм щял да загубя.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Сега се сетих за една забавна случка, макар и трудно приложима в повечето случаи . Един приятел получаваше на фирмената поща спам от някакви българи. Взе им телефоните и настрои PBX-а на един колцентър да им звъни през 10 минути и да им пуска запис, че продава много изгодно мушмули и още неща от този сорт . В резултат на това, те някак си намериха на кой телефон да го открият и му казаха "Получаваме непрекъснато някакво съобщение от вас, което не искаме да чуваме повече!", а той им отговори "Какво съвпадение! И ние получаваме от вас някакво съобще, което не искаме да виждаме повече..."... Спряха да го спамят...
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          При подобен случай, спомням си, им отговорих на български: Ей, свини, ако съм спечелил нещо, пращайте го и спрете да ми пишете! В добавка използвах няколко български псувни. Интересното е, че след доста време отговориха в смисъл, че ако не искам - да не участвам, ама съм щял да загубя.
          Сега се сетих за една забавна случка, макар и трудно приложима в повечето случаи . Един приятел получаваше на фирмената поща спам от някакви българи. Взе им телефоните и настрои PBX-а на един колцентър да им звъни през 10 минути и да им пуска запис, че продава много изгодно мушмули и още неща от този сорт . В резултат на това, те някак си намериха на кой телефон да го открият и му казаха "Получаваме непрекъснато някакво съобщение от вас, което не искаме да чуваме повече!", а той им отговори "Какво съвпадение! И ние получаваме от вас някакво съобще, което не искаме да виждаме повече..."... Спряха да го спамят... Вчера 23:36

..лелееее...
          БРАВО БЕ ...така не се бях смял...не помня от кога........

Коментар

mail.bg върши добра работа особенно през последната година и много рядко се промъква нещо излишно.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X