Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Решил съм да въведа нова практика в писането си.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Решил съм да въведа нова практика в писането си.

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Не си прав.Просто Кати - символа на българският преход и жена с главно Ж някак остана неразбрана от народа със скритите послания в творчеството и. Така , че вместо да се изказваш така прибързано, аз лично те съветвам да си разпечаташ всички нейни текстове , които после да четеш и препрочиташ.
    Ако бях на теб, даже и морето щях да изпусна и да прекарам времето в четене.
    Сега ако се опиташ да ме заговориш ,с нещо от сорта:Ти къде ще ходиш на море? - веднага ти отговарям, че няма да хода на море, защото истинският софиянец живее,не работи и почива в София.

На другия въпрос , които вероятно си задаваш,четейки ме: Защо сам си задавам въпроси и сам си отговарям-Сам си отговарям , за да съм сигурен, че ще получа качествен отговор.

Много хора, не могат да я разберат Кaти, с тоя равен и безизразен глас трябваше да започне като говорител, някъде. Ако я вземат.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Манекенка ли е-манекенка е
      Има ли руса коса-има
      има ли големи гърди-има
      Големи ли ? Човече, ти на какво викаш малки тогава ?
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

тука маи , маи в тази тема, никои нищо не каза

София, море, Кати , практика в писането , маи че кои каквото му доиде това пише , а дано се уточните накрая
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Fatal error:

Коментар

Купувам днешен бюлетин... може и second hand...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

ЧЕСТИТО на получилите първия си бюлетин.

Таз вечершният ще е БРУТАЛЕН

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Много хора, не могат да я разберат Кaти, с тоя равен и безизразен глас трябваше да започне като говорител, някъде. Ако я вземат.
                Ти пък?! Как така за говорител?!

Фъфли ли? - Не!
                Може ли да казва "р"? - Почти!
                Има ли други фрапиращи говорни дефекти? - Няма!

Е, ти къде си видял говорител без поне едно от тези неща? Лекият акцент е крайно недостатъчен за длъжноста...
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не си прав.Просто Кати - символа на българският преход и жена с главно Ж някак остана неразбрана от народа със скритите послания в творчеството и.
                  Честно казано в клипа не виждам нещо скрито

Най ми е добре с няколко мъже.
                  С няколко мъже най ми е добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение

Тя груповата любоФ се прави все пред народното събрание. Няма нищо скрито-покрито. Тва да не са заплатите на депутатите я!
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

И аз пея, ама под душа. Само че малко съм видоизменил текста.

Най-ми е добре,
                      с няколко жени.
                      Вчера бях със две,
                      днеска съм със три.

Коментар

Маги,не си права. Защо понякога проявявате такова тесногръдие , към творчеството на едни, а попивате всичко дословно в творчеството на други????????

Няма скрито - покрито във фразите на моя и на половината модни агенции в София патрон Кати?Да ама не!!!!
                        Но веднага ще ти задам контра въпрос-какво е искал да каже Мечо Пух с фразата : Колкото повече,толкова повече????Питам аз и се хващам за главата.

Като стана въпрос на мечо пух , ето ти една извадка, от компетентни и интелигентни хора, които са хванали скритите послания в на пръв поглед невинния стил на творбата:

Седем признака, че героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. МАРИХУАНА.

2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. ГЪБИ.

3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. КОКАИН.

4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. ЕКСТАЗИ.

5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. ХАЛЮЦИНОГЕНИ.

6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия.LSD.

7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. ДИЛЪР.

Екво ще кажеш?
                        Последно редактирано от zbytsam; 17-06-08, 03:25. Причина: Обърках се! Проблем ?

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Kакто вече казах.

Сега ако ми кажеш, че и Нешко и Милен в това изпълнение не ти харесват , ще те помоля да не ми пишеш повече за музика , защото явно не си компетентен, а и определено ще се откажа от позицията , ти да получаваш така жизненоважния бюлетин.
                          Гледай и изказвай компетентно мнение,колега, и най -вече СЛУШАЙ МУЗИКАТА,НЕ Я ЧУВАЙ САМО:

http://www.vbox7.com/play:54b2010a

Коментар

.....Седем признака, че героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. МАРИХУАНА.

2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. ГЪБИ.

3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. КОКАИН.

4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. ЕКСТАЗИ.

5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. ХАЛЮЦИНОГЕНИ.

6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия.LSD.

7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. ДИЛЪР.

Екво ще кажеш?
                            ....казано е вече... № 200
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Бе що му се вързвате на глупостите?
                              Чалгар като чалгар...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Бе що му се вързвате на глупостите?
                                Чалгар като чалгар...
                                Така е.... такъв съм.

момента ужасно ме засрами-кво да се прави не съм се родил в Шумен - меката на рапа,R & Bто,джаза и класическата музика. Там всички подрастващи младежи посещават опери,рецитали,даже конната база е пред разпад и на нея вероятно ще се издигне огромен амфи - театър. Самият аз съм ахвал , като видя шуменски Голф 3 , а от вътре думка силният ритъм на Аве,мария, Риголето и тук-там наякоя рапсодия. Много често като си пея по шуменска улица или кафене , местните жители ме поправят , със забележката:"Млади господине, защо пеете в ре-минор , като въпросният куплет би звучал по - добре във Фа-мажор тоналност". Смокинга, ръкавелите, часовника с верижка и шапка тип цилиндър са традиционното облекло на всеки средностатистически шуменец. Дори когато млада влюбена шуменска двойка прави секс , жената не пъшка и охка-НЕ! Тя взима "горно До"!
                                Картинката в Шуменската ромска махала не е като в централната част на града. Там например най-редовно се провеждат рап-батъли между ийст коуст и уест коуст-а на махалата, като в местните барове това се прави във "фристайл". Населението там задължително притежава няколко важни албума-Cypress hill,Wu-Tang clan, Salt and Pepa, Vanilla Ice и други. Местността е прочута и с уникалните ди джейски D.M.C. шампионати -традиция на град Шумен.

Моля те, да ме извиниш все пак че съм чалгар и да простиш, че си позволих да подразня изтънчения ти шуменски вкус и усет към красивото с пошлата си чалга. Аз съм обикновено момче, раснало в пошла София и не съм отворен на тема Музика и естетика.Извинявай още веднъж!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X