Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Решил съм да въведа нова практика в писането си.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Решил съм да въведа нова практика в писането си.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Уважаеми колега, шегувайте се както си щете (в рамките на нормалното) но ви моля думите: ГОСПОД и СВЕТИ да избягвате да употребявате..., в аспекта в който сте писали... Не забравяйте че за всичко си има граница...
    Благодаря за разбирането и толерантността към моята личност.Повече КРАЙ - няма да споменавам тези думи.А за благодарност ви черпа със тази песен:

http://vbox7.com/play:67ee7333

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Разбирам желанието ти на всяка цена да получаваш бюлетин,но не това е начина.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Разбирам желанието ти на всяка цена да получаваш бюлетин,но не това е начина.
          Toва е изразното ми средство за изказване на възхищение към творчеството на примата на българския поп-фолк, посочена в линка по-горе.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Toва е изразното ми средство за изказване на възхищение към творчеството на примата на българския поп-фолк, посочена в линка по-горе.
            Не си прав.Просто Кати - символа на българският преход и жена с главно Ж някак остана неразбрана от народа със скритите послания в творчеството и. Така , че вместо да се изказваш така прибързано, аз лично те съветвам да си разпечаташ всички нейни текстове , които после да четеш и препрочиташ.
            Ако бях на теб, даже и морето щях да изпусна и да прекарам времето в четене.
            Сега ако се опиташ да ме заговориш ,с нещо от сорта:Ти къде ще ходиш на море? - веднага ти отговарям, че няма да хода на море, защото истинският софиянец живее,не работи и почива в София.

На другия въпрос , които вероятно си задаваш,четейки ме: Защо сам си задавам въпроси и сам си отговарям-Сам си отговарям , за да съм сигурен, че ще получа качествен отговор.

Коментар

Та кога ще е първата ти емисия, дай да те пускаме онлайн направо
              Чудя се откъде ти идва тази мужа за тия слова, найстина май вземаш нещо. Ако е така кажи какво че тази пуста пролетна умора неще да ме пуска нещо
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За Кати ли говорите!?
                Вие познавате ли Кати!!
                ЩО толкоз и се възхищавате!? - на гласчето ли или на текстовете...
                То едни текстове ...смисъл и мъдрост !
                за Глас ..си има софтуер и компютер...

Та аз познавам една Кати ..от Брезник,тук близко ..до Перник.
                Спирам до тук ...да пиша за Кати .
                Тя е " волна пеперуда " и ..каца ..от " цвят на цвят "....
                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                  Познаваш ли я наистина и кацала ли е на твоя "цвят" или само така си говориш? И защо една жена, когато се на..е с няколко мъже е кур.а, а един мъж като преспи с повечко женки е много як мъжкар?!!! Нещо не схващам! Времената са променени доста и ако на някой не му харесват, то той трябва да се приспособява към съвремието, а не то към него. Айде успех с противоположния пол или със същия, кой каквото го влече.

Коментар

За Кати ли говорите!?
                    Вие познавате ли Кати!!
                    ЩО толкоз и се възхищавате!? - на гласчето ли или на текстовете...
                    То едни текстове ...смисъл и мъдрост !
                    за Глас ..си има софтуер и компютер...

На мнооого цветове!
                    Чух,че ще играе главна роля във филма "Зараза2"
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Kакто вече казах.

no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Познаваш ли я наистина и кацала ли е на твоя "цвят" или само така си говориш? И защо една жена, когато се на..е с няколко мъже е кур.а, а един мъж като преспи с повечко женки е много як мъжкар?!!! Нещо не схващам! Времената са променени доста и ако на някой не му харесват, то той трябва да се приспособява към съвремието, а не то към него. Айде успех с противоположния пол или със същия, кой каквото го влече.
                        Модерни времена,колега,модерни времена.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Колега - аз да отговоря.Не е " кацала" на мен , аз пари за секс не давам.
                          Познавах я - когато беше на 15 години ..дори на една маса сме били..
                          Та заведението беше на онзи ..дето съвсем скоро бе арендатор на един язовир с дискотека .. дето Тони Дачева я беше пооставил малко по-за дълго от нормалното..Имаше едни истории ако се сещаш..Тя отишла да пее , а той решил да не я пуска до..сутринта!!
                          Та и този човек познавам. От него и нея познавам..Тръгна тя с неговата благословия ..към АРА - мюзик..Ти нали знаеш , кой създаде тази фирма...
                          Нямам нищо против момичето - то е сираче , бедно беше и го разбирам.Не искам да говорят хората велики неща , за някого , когото не познават Изобщо! Та те познават медииният продукт Кати!!
                          Аз не пиша туку така ... и се извинявам ако съм засегнал някого, но за мен КАТИ не е Певица , тя е бизнес продукт , като Азис и прочие Пайнерки..
                          Певици са Ваня Балканска , Лили Иванова ..Монсарат Кабаие - те имат дарба от бога - глас.
                          Поздрави.
                          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Колега - аз да отговоря.Не е " кацала" на мен , аз пари за секс не давам.
                            Познавах я - когато беше на 15 години ..дори на една маса сме били..
                            Та заведението беше на онзи ..дето съвсем скоро бе арендатор на един язовир с дискотека .. дето Тони Дачева я беше пооставил малко по-за дълго от нормалното..Имаше едни истории ако се сещаш..Тя отишла да пее , а той решил да не я пуска до..сутринта!!
                            Та и този човек познавам. От него и нея познавам..Тръгна тя с неговата благословия ..към АРА - мюзик..Ти нали знаеш , кой създаде тази фирма...
                            Нямам нищо против момичето - то е сираче , бедно беше и го разбирам.Не искам да говорят хората велики неща , за някого , когото не познават Изобщо! Та те познават медииният продукт Кати!!
                            Аз не пиша туку така ... и се извинявам ако съм засегнал някого, но за мен КАТИ не е Певица , тя е бизнес продукт , като Азис и прочие Пайнерки..
                            Певици са Ваня Балканска , Лили Иванова ..Монсарат Кабаие - те имат дарба от бога - глас.
                            Поздрави.
                            Да сравняваш който и да било с Монсарат Кабайе е някак несъвместимо. Това наистина е най-великата певица и не само заради Барселона. Лично аз я уважавам заради това, че пее в много стилове и го прави добре.

Друг певец , който уважавам по същия начин е Ерик Шроуди - вокалът на Хаус ъф пейн.Има нечовешки глас и показа , че може да пее както рап , така и нечовешки блусове и рок.

Коментар

Тази певица от посочения линк, пее много фалшиво, но инак е хубавелка
                              Пробвайте с изключен звук.
                              Може да си пуснете и нещо на АББА, става много добро попадение .
                              Последно редактирано от Nik Nikolov; 10-06-08, 19:15.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Тази певица от посочения линк, пее много фалшиво.
                                Манекенка ли е-манекенка е
                                Има ли руса коса-има
                                има ли големи гърди-има

Повече ще четеш в бюлетина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X