От: До: Уред за икономия на ток легално

Те вече изобщо не се продават, просто вече ги НЯМА НИКЪДЕ 
. И аз съм с енергоспестяващи и ша ти кажа, че разликата във фактурите преди и сега е драстична 
. 
Иначе друг е въпроса относно цената на ел енергията във Франция и в Родината - Франция е една от страните с най-евтиния ток в Европа, за пример - аз имам не 12, а 6 фактури годишно, на всеки 2 месеца. Та сметките ми за ток и газ /общо
/ са около 50-70 евро за 2 месеца 
. Изводите - за вас.
Енергоспестяващите крушки почват от 9 евро парчето /имат 8 годишна гаранция
/, повечето Филипс, или Осрам /май виждах и Мазда/. 2-ро и 3-то качество няма. 
За 10 години тук още не съм видял да се продават някъде ''енергоспестяващи'' шашми, като посочената в Темата. Защо ли? Нещо май измамите минават само в определени географски ширини
 ............. 
Както беше писал един младеж с гъста, черна брада ''........ и пред Олтара Бога измамил.''

Първоначално публикуван от BAlexandrov

Преглед на мнение

Иначе друг е въпроса относно цената на ел енергията във Франция и в Родината - Франция е една от страните с най-евтиния ток в Европа, за пример - аз имам не 12, а 6 фактури годишно, на всеки 2 месеца. Та сметките ми за ток и газ /общо
Енергоспестяващите крушки почват от 9 евро парчето /имат 8 годишна гаранция
За 10 години тук още не съм видял да се продават някъде ''енергоспестяващи'' шашми, като посочената в Темата. Защо ли? Нещо май измамите минават само в определени географски ширини
Както беше писал един младеж с гъста, черна брада ''........ и пред Олтара Бога измамил.''
 Да беше сметнал среден разход както си ги ползвате в киловатчасове и умножаваш по цената му 

Коментар