Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВТОРИ ЮНИ! - коментари извън темата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВТОРИ ЮНИ! - коментари извън темата

Първоначално публикуван от Zaarin
    Като стана дума... как не те хвана срам и тази тема да залееш с помия...
    Има ли нещо, с което някого да съм НАГРУБИЛ!
    Теб от какво те жегна така? - туй що написах наричаш Помия!?
    Аз няма какво да ти кажа..

Ти какво лично имаш срещу моето мнение!?
    ..такава реакция ..и то от Модератор!
    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

До: ВТОРИ ЮНИ! - коментари извън темата

Жегна ме това, че в тема посветена на този хубав празник, изливаш поредната доза политическа помия. Жегна ме, че замесваш имена на политици в тема посветена на БОТЕВ. Жегна ме, че за пореден път обиждаш целия бълграски народ, даващ поредните обобщения!

Малко ли ти се вижда?

Отделно нарушаваш една камара правила и единствената причина да не получиш картон е, че не ми се разваля точно тази тема.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз тази тема не съм я Пуснал!
      Много моля, не пускайте нови теми от МОЕ име!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
        Аз тази тема не съм я Пуснал!
        Много моля, не пускайте нови теми от МОЕ име!!!!!
        Не е хубаво да се спами точно в ОНАЗИ тем, за това е преместено тук.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Не е хубаво да се спами точно в ОНАЗИ тем, за това е преместено тук.
          ...преди да съдим другите за СПАМ, нека видим себе си.

Нека да ти обясня смисъла на това що написах..

Да , аз УПРЕКВАМ бездушието у всеки един от нас..
          Не понасям лицемерието на тези дето нямат сили ЕДИН ИСТИНСКИ ДЕН на БОТЕВ да направят!!!- без да се слагат на този и онзи..
          Та кой има отговорността да насърчава БЪЛГАРСКОТО и БЪЛГАРЩИНАТА, ако не тези що водят народа!?Къде са те?- , ето това иронизирам колега..Пари ли нямат за това, или не им стиска от нещо!?
          Тук не мога да трая! Истината е една..и всички я знаем!
          Кой се е почувствал убиден от това що написах,..нека ме заплюе или запсува!!
          Важното колега е в това , че много повече ще са онези дето ще се замислят в това, що съм искал да събудя у тях..БЪЛГАРЩИНАТА и нетърпимостта към неправдата човешка...
          Ще се почувстват повече Българи..и ще накарат децата си Стиховете на БОТЕВ на изуст да знаят..за утре, за да има кой да ПОМНИ БОТЕВ!!!

..ти в това Помия къде намери..!!
          Аз ли криво се..изказах , ти ли все криво ме разбираш!??
          Недей ме съди с картони , от тях много се не плаша , пък и небива..
          Да спирам до тука , щото всеки има ум и сърце сам да прецени !!
          Това е ..то друго няма...
          ..останалото на душата нагарча и лошо вкус за дълго остава..
          Прощавай .. и да ти е простено, ако съм те с нещо засегнал!

Коментар

Виж сега, ти смяташ себе си за българин и в същото време сипеш за българския народ, термини като бездушен, лицемерен и т.н. Ако наистина се самоопределяш като такъв, то не включвай и всички останали в тази категория. Както се казва важни са делата. Ето например този форум, организират се постоянно най-различни мероприятия, свързани с какво ли не - кръводаряване, деца сираци, екология, бесарабските Българи и т.н., прави се много неща наистина. Не съм те забелязал да участваш в нито една от тях, но много други българи участват активно. За това и не мога да приема мнението ти по тези въпроси. С празни приказки по форумите, не се става авторитет...

Колкто до правилата. Харесват ли ти или не, те са каквито са. Никой не те кара да пишеш тук насила, ако не ти харесват, можеш да престанеш, но продължиш ли да го правиш си длъжен да ги спазваш.

Коментар

Виж сега, ти смяташ себе си за българин и в същото време сипеш за българския народ, термини като бездушен, лицемерен и т.н. Ако наистина се самоопределяш като такъв, то не включвай и всички останали в тази категория. Както се казва важни са делата. Ето например този форум, организират се постоянно най-различни мероприятия, свързани с какво ли не - кръводаряване, деца сираци, екология, бесарабските Българи и т.н., прави се много неща наистина. Не съм те забелязал да участваш в нито една от тях, но много други българи участват активно. За това и не мога да приема мнението ти по тези въпроси. С празни приказки по форумите, не се става авторитет...

Колкто до правилата. Харесват ли ти или не, те са каквито са. Никой не те кара да пишеш тук насила, ако не ти харесват, можеш да престанеш, но продължиш ли да го правиш си длъжен да ги спазваш.
              Нямам желание да споря ...нито да правя дисекция на думите ти
              ..аз съм гост във Вашият форум ..едва от Януари 2008г..., кога успя да прецениш що за човек съм!?Авторитет си ти, а личните нападки към мен..все едно не съм ги усетил!!
              Оставам с усещането , че не ти харесва присъствието ми ..и ми препоръчваш да спра да пиша тук.

Правилата са за Всички.Това че, ти искаш чрез тях да оправдаеш личното си отношение ..и да ми натриеш носа..не отговаря на Интелекта и на двама ни!!!

Извиних се на всички, ако с нещо съм ги засегнал.
              Нямам нущда да се налагам и доказвам...ти също.

Коментар

До: ВТОРИ ЮНИ!

Първоначално публикуван от Zaarin
                Като стана дума... как не те хвана срам и тази тема да залееш с помия...
                Защо, бре? Помията е за заслужилите Я! И си е съвсем на място!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Нямам желание да споря ...нито да правя дисекция на думите ти
                  ..аз съм гост във Вашият форум ..едва от Януари 2008г..., кога успя да прецениш що за човек съм!?Авторитет си ти, а личните нападки към мен..все едно не съм ги усетил!!
                  Оставам с усещането , че не ти харесва присъствието ми ..и ми препоръчваш да спра да пиша тук.

Правилата са за Всички.Това че, ти искаш чрез тях да оправдаеш личното си отношение ..и да ми натриеш носа..не отговаря на Интелекта и на двама ни!!!

Извиних се на всички, ако с нещо съм ги засегнал.
                  Нямам нущда да се налагам и доказвам...ти също.
                  Не, казах ти само, че правилата са за всички. Всеки койно не иска да ги спазва, респективно заявава, че не му пука от картони за нарушения, е напълно свободен да не пише.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    Защо, бре? Помията е за заслужилите Я! И си е съвсем на място!
                    Хората са пуснали тема по повод националния празник, с възхищение от една велика личност. Нужно ли е и тя да бъде превръщана в поредната политическа манджа?!

Коментар

Хората са пуснали тема по повод националния празник, с възхищение от една велика личност. Нужно ли е и тя да бъде превръщана в поредната политическа манджа?!
                      Да, разбира се! Правилно си разделил темите!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не е нужно. И не бива.
                        pe4en, от това което съм чел, смятам че си умен човек. Но моля, не ми чети конско, човеко. Писна ми всеки да ми казва от всички страни колко е овчи, бездушен и нам какъв си още народът, респективно и аз в това число. Разбирам , и мен ме хваща яд много често и стигам до крайности дори, ама не мисля че в тема за един такъв празник е мястото на думите ти относно политиката. И не защото не са верни - напротив и аз поддържам до голяма степен възгледите ти. Но... Заарин е прав - не това е точното място за политически дискусии. Има една камара теми където можеш да дискутираш политици , парламенти и колко бездушни и лицемерни са те, но не и точно в тази тема.
                        Надявам се да ме разбереш какво искам да ти кажа и да не допуснеш емоциите да вземат връх над разума, защото тогава казваме думи и правим неща от които после се срамуваме и съжаляваме.
                        Благодаря за вниманието, което отделихте да прочетете поста ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Не е нужно. И не бива.
                          pe4en, от това което съм чел, смятам че си умен човек. Но моля, не ми чети конско, човеко. Писна ми всеки да ми казва от всички страни колко е овчи, бездушен и нам какъв си още народът, респективно и аз в това число. Разбирам , и мен ме хваща яд много често и стигам до крайности дори, ама не мисля че в тема за един такъв празник е мястото на думите ти относно политиката. И не защото не са верни - напротив и аз поддържам до голяма степен възгледите ти. Но... Заарин е прав - не това е точното място за политически дискусии. Има една камара теми където можеш да дискутираш политици , парламенти и колко бездушни и лицемерни са те, но не и точно в тази тема.
                          Надявам се да ме разбереш какво искам да ти кажа и да не допуснеш емоциите да вземат връх над разума, защото тогава казваме думи и правим неща от които после се срамуваме и съжаляваме.
                          Благодаря за вниманието, което отделихте да прочетете поста ми.
                          Тихомире, чест и почитания.
                          Тръгни от начало на темата...

Колеги , вижте как се доказваме, нападаме , ..стигаме до убиди/ и в темата за Дясните волани/!
                          Защо е всичко това !?Дълга тема...
                          Искам да се замислим, какво остава в нас след всичко това??
                          Нима има победители в спора...прераснал в омраза!
                          Утре, омразата отива в сърцата и душите - някои си тръгват огорчени и неразбрани, заклеймени ..
                          Това е самоубииство на това пространство! Недейте - за да имате нещо и някого трябва да го пазим , не да го печем на огън.Това е особено трудно .. и толкова лесно.
                          Бъдете добри и търсете положителното у всеки , посветил част от свободното си време тук!!!Лесно е да му кажем колко грешен е този и онзи - много трудно е да заличим у него негативното отношение в последствие!!!
                          Тук все още има хора за които си струва...Нека да ги запазим и приопщим повече като тях..
                          Разнообразието и различните гледни точки създават прогреса - толерантността е мерило за нивото на всеки..

Коментар

Тихомире, чест и почитания.
                            Тръгни от начало на темата...

Колеги , вижте как се доказваме, нападаме , ..стигаме до убиди/ и в темата за Дясните волани/!
                            Защо е всичко това !?Дълга тема...
                            Искам да се замислим, какво остава в нас след всичко това??
                            Нима има победители в спора...прераснал в омраза!
                            Утре, омразата отива в сърцата и душите - някои си тръгват огорчени и неразбрани, заклеймени ..
                            Това е самоубииство на това пространство! Недейте - за да имате нещо и някого трябва да го пазим , не да го печем на огън.Това е особено трудно .. и толкова лесно.
                            Бъдете добри и търсете положителното у всеки , посветил част от свободното си време тук!!!Лесно е да му кажем колко грешен е този и онзи - много трудно е да заличим у него негативното отношение в последствие!!!
                            Тук все още има хора за които си струва...Нека да ги запазим и приопщим повече като тях..
                            Разнообразието и различните гледни точки създават прогреса - толерантността е мерило за нивото на всеки..
                            Евалла за тия думи! Така смятам и аз и по-добре не бих могъл да го изразя!
                            Мир вам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X