Има ли някой идея дали може безпроблемно да се движи ремарке (тип туристическо) със старите бели номера. Става въпрос за последните номера преди да излязат тези с БГ, който са в момента. Днес видях мотоциклети да се движат спокойно по софийските улици с тези номера, защо пък за ремаркета да не може? Кажете каквото знаете по въпроса!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно старите номера
Свий
X
-
До: Въпрос относно старите номера
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеМоже с двайсетачка в джобакакви дваисетачки
само учите ченгетата на пари
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеИма ли някой идея дали може безпроблемно да се движи ремарке (тип туристическо) със старите бели номера. Става въпрос за последните номера преди да излязат тези с БГ, който са в момента. Днес видях мотоциклети да се движат спокойно по софийските улици с тези номера, защо пък за ремаркета да не може? Кажете каквото знаете по въпроса!sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеЗа ГО-ясно, за винетка ми казаха, че не е необходима. Въпросът е да знам за номерата със сигурност.
Здравей колега! Аз съм от Русе и миналата година имах същият проблем. След проверка в КАТ-Русе се установи:
1. Задължително с нови номера /старите са невалидни/.
2. ГО - задължително. И внимавай в каква графа ще те пише загубеният чиновник защото на мен ми взеха 76 лв за застраховка.
Платих, ама после попитах защо е толкова много и ми казаха че объркали категорията на ремаркето. Парите естествено не ги върнаха пък и аз за 30 лв разлика не исках да изгубя още един ден в КАТ за пререгистрация /там правих застраховката и всички документи за новите номера - уж за по-бързо да станело/.
3.Платен годишен данък.
4. Гледат при смяната на номерата № на рамата. Вече не признават с боя. Купих си цифри и набих номера /на тръбата до теглича - там го искаха да бъде/.
Това са изискванията на КАТ - Русе. В другите райони на нашата голяма страна как е не знам.
Дано да съм бил полезен.
Поздрави!
ПП: Пропуснах да кажа, че годишните технически прегледи са през година!Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениееи корупцио такава ,какви дваисетачки
само учите ченгетата на пари
.Аи аз не съм ги научил,те си знаят.Учат ги в школата.
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар